• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahverengi akıntılar....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
302
0
46
İstanbul
slm kızlar,adet öncesi gelen kahverengi akıntılar adet günü olarak hesaaplanıyormu,yoksa sadece kanamanın başladığı gündenmi hesaplıyoruz??ona göre yumurtlama günümü hesaplıcam,bu ayda adet oldum malesef bebiş gene yok,kısmet bu aya çalışmalara devam:))

slm kızlar,adet öncesi gelen kahverengi akıntılar adet günü olarak hesaaplanıyormu,yoksa sadece kanamanın başladığı gündenmi hesaplıyoruz??ona göre yumurtlama günümü hesaplıcam,bu ayda adet oldum malesef bebiş gene yok,kısmet bu aya çalışmalara devam:))

bildiğim kadarıyla adet günü olarak sayılmıyor. çünkü bu tür lekelenmeler adet öncesi kırılmalardan veya hormanal düzensizliklerden dolayı oluşuyor.:50:

kırılmalar yumurtaların çatlamaya başlaması ile oluşan sızıntılar. zaten birkaç gün sonra da adet kanaması başlar.

Kızlar benimde sorunum kahve akıntılar.son adet tarihim 18 ocak ama bu tarihten yaklaşık 1 hafta öncesi kahve lakelenmelerim oldu ama kanama olmadı sonra tam adet zamanlarımda kesildi bu akıntılar o tarihten sonradaa daha adet olamadım.yani tam 50 gün oldu.normalde pkoluyum yani en fazla 45 güne kadar falan adet olabiliyorum.acxaba son adetimi kahve leke şeklindemi oldum benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar lütfen yardımmm:18::18::18:

Back