• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahverengi akinti :(

tyrpheana

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
14
0
6
34
İstanbul
Cok üzülüyorum 7 haftalik gebeyim dun cok yoruldum ve bugün kahverengi akıntım oldu miktari biraz fazla korkuyorumm ne yapmaliyim bilemedim

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim 2 aylik evligim ilk ay regl olmadim doktora gittim sag yumurtaligim patlamamisti tarlusal hapi verdi 5 gun kullandim ve regl oldum 1 ocakta 7 sinde bitti son 2 gundur kahverengi akinti ve pempemsi kan geldi merak ediyorum nedir bu diye acil yardim istiorumm test yapsam negatif cikarmi karnim sis ve kasigimda agri var yorgunluk ve uykuya egilimm

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim 2 aylik evligim ilk ay regl olmadim doktora gittim sag yumurtaligim patlamamisti tarlusal hapi verdi 5 gun kullandim ve regl oldum 1 ocakta 7 sinde bitti son 2 gundur kahverengi akinti ve pempemsi kan geldi merak ediyorum nedir bu diye acil yardim istiorumm test yapsam negatif cikarmi karnim sis ve kasigimda agri var yorgunluk ve uykuya egilimm

ovülasyon günündesiniz tahminimce, bazı bayanlarda ovülasyon gününde bu tarz kanama olabiliyor şişkinlik ve ağrıda yapabilir. ayrıca geçen aydan olan folikülünüz çatlamamışsa bu aya kistleşmiş olabilir oda aynı şekilde belirti verir. bence doktora gidin tekrar vaj. ultrasonla baktırın. kistleşmiş yapınız mı var yoksa ovülasyondan dönemindemisiniz öğrenmiş olursunuz. bebek düşünüyorsanız yumurtanızın büyüklüğüne göre değerlendirme yapabilirsiniz. geçmiş olsun

Cok üzülüyorum 7 haftalik gebeyim dun cok yoruldum ve bugün kahverengi akıntım oldu miktari biraz fazla korkuyorumm ne yapmaliyim bilemedim
yorgunluk kanama yapabilir , kahverengi kanama eskiden olan kanamanın atılımı olabilir. umarım hamileliğiniz sorunsuz devam eder. geçmiş olsun

Tesekkur ederim catlamisti onceki ayda bunu soyliyim daha once hic olmadi yumurtlama doneminde onceki donemden olsa kac gun gecti ardan saolun kizlar :))

Kızlar Canım çok sıkkın ve korkuyorum 31 aralıkta adet oldum 14 ocak yumurtlama günüm idi dün akşam ve sabah kahverengi kıvamlı akıntım oldu şimdi durdu neden oldu anlamadım çocuk sahibi olmayı isterken bu kahverengi akıntı nerden çıktı geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar?

yanlış kişinin mesajından alıntı yapmışım :S

Son düzenleme:

sizi üzmek istemem ama benim de aynı haftalarda kahverengi lekelenmem olmuştu hemen doktora gittim kese düzgün bebek içeride ama kalp atışı yok dedi ve progestan verdi 1 hafta sonra tekrar gel dedi. o bir hafta geçmek bilmedi ve kalp atışı yine alınamadı. bebeğin alınması gerektiğini, beklemenin bana zarar vermekten başka işe yaramayacağını söyledi. başka doktora gittim o daha da gözümü korkuttu zehirleneceksin hemen yatışını yap 2 saat sonra alalım dedi vs. velhasıl o hafta kürtaj oldum. inşallah siz şanslısınızdır ve bebek rahme yerleşirken oluşmuş bir kanamadır. tavsiyem doktora mutlaka gidin ve beklemeyin.

Back