How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kahverengi akıntı

yumurtlama dönemindeki lekelenme kaç gün sürebilir.bende strestendir diye düsünüyorum cünkü cok gerginim bu ara.pıhtı şeklinde geliyo bazen lekelenme.öncden kist vardı çikolata kisti adet oldukça doktor akar diyodu.yani gidcem ama annem birlikte gidelim dedi bakiremisin sorusuna annemin yanında yok diyememde zaten bilmiyorum acıkcası ne yapıcam.

Hadi hamilesin farz et erkek arkadaşına bunu söyledin ailen öğrendi daha sonra ne olacak arkadaşın sorumluluktan kaçıp seni yüz üstü bıracak ailen sana hiçbir zaman güvenmeyecek vs vs bu işin kötü tarafı bide senin için iyi tarafından bakalım;hamile olmadığını öğreneceksin ailenden bakire olmadığını gizleyeceksin sonra hayatına başkaları girecek ve sen onlarlada bu tip ilişkiler yaşayacaksın tekrar başa dönmeyeceksin çünkü artık tecrübe kazanmış olacaksın, kısaca çağdaşlık cemiyetine adım atacaksın,bizler ise bu ülkenin kültürüne,geleneğine,ruhuna uygun davranıp sizi eleştirdiğimiz için hiçbir zaman çağdaş olamıyacağız..

ablalık yapıp yardımcı olmaya çalışacağına, bu yaşta ilişkiye mi girilir vay terbiyesiz ahlaksız! örflerimiz adetlerimiz ne olacak! çağdaşlık tü kaka! diyen hanımlara bu sözüm;
madem destek olmuyorsunuz, köstek de olmayın. size ne elalemin vajinasına neyin girip neyin çıktığından? 19 yaşında bir birey istediği gibi cinsel ilişki yaşayabilecek fiziksel ve biyolojik olgunluğa erişmiştir, psikolojik olgunluğa erişip erişmediği ise kendi sorunudur. yapıcılıktan kilometrelerce uzak olup yıkan bu tarz insanların gelenekleri ve toplum yapısını savunması ilginç bir ironi.

arkadaşım, senin sorununa gelince; kahverengi akıntı üşütmeden dolayı olabilir. benim çoğu reglimden sonra 2-3 gün gelir. fazla telaşlanmana gerek yok. korunmamanıza rağmen erkek arkadaşın içine boşalmadıysa da çok fazla strese sokma kendini. reşitsin, kimliğin sendedir. annene göbek kordonuyla bağlı değilsin ya? paran varsa özele, yoksa git devlet hastanesine, buraya yazdığın her şeyi açık açık anlat doktora tek başına. kanda gebelik testi de yapsın, başka sorun var mı yok mu ona da baksın. sen de rahat rahat keyfine bak.

bu ne saçma ne sığ ne dar bi düşüncedir o nasıl bir gereksizliktir !!
tekrar başa dönemeyecek ve tecrübe kazanmış olacaksın nasıl bir rahatsız düşünce tarzının ürünüdür?
tabi ki cinselliği böyle öcü gibi tanıtan, aman ayıp tü kaka diye öğretilen bir toplumun rahatsız düşünceleri bunlar
herkesin kendi tercihidir
sen nasıl ''kendini kocana sakladığını'' zannedip en doğrusunu yaptığını düşünoyrsan ve kimse sana birşey demiyorsa,
seninde ona bir laf bile etmeye bile hakkın yok
ama aa pardon herkes o tipleri el üstünde tutuyor ya doğru olanı yapıyorsun galiba , evlenilecek kızlar sizler oluyordunuz dimi?
unuttum bir an, sen öyle olmaya devam et canım benim, evde de kalmazsın koca da bulursun
ama kimseye de müdahele etme
genelde istenilene cevap vermeye çalışıyorsnuz ya azıcık susun etliye sütlüye karışmayın yaşayana da saygınız olsun
ne de olsa kadının çok konuşmayanı makbul değil mi ???

başlık sahibine de gelince hastaneye gitmen en hayırlısı olur
böyle bir tecrübem yok ama umuyorum yardımları olur yaşayanlardan

Zaten bu forum da tam da bunun sıkıntısı var. Cinsel ilişkiye girdiğini belli eden bir şey yazıldığında ''sen bekarsın, bunu nasıl yaparsın'' diyen insanlar var. İnsan bir şey yazmaya çekinir hale geliyor ya!

bu forumluk birşey değil ki
herhangi bir ortama girdiğinde kendini gösterebilir bu düşünce tarzı ben yargılamıyorum
ama saygı çerçevesinde olsa keşke 2. sayfada sanırım biri yazmış
yargılamadan yani doğru yolu göstermek var aa sen naptınn bunun hesabını nasıl vericeksin demek var
kulak asar yada asmaz zaten kendi bildiğini yapar yine ama hoş değil

kızlar bana yardım edin.adetim bayramdan 2 3 gün sonra bitti ve yaklasık 2 hafta falan var ama kahverengi akıntı geliyo.önce kesik kesik gelmeye basladı sonra arttı son 3 gündür böyle bu neden oluyodur sizce.

canım korkma kız ıken bendede oluyodu evlndm coccgmda var bı sure durdu su an yıne oluyo arada hormonlardan sanırım doktoro gorun bence ama hamılelık ıle bır alaksı yok canım emın oablrsın....

hayır alerji tüm vücudumda vardı.doktora gitcem ama korkuyorum annemde yanımda gelcek ve bakire olmadığımı öğrencek ne yapcağımı düsünmekten kafayı yicem

nasıl yani evlıyım demissin yukardaki yazında ailen evli oldugunu bilmiyormu anlamadım ?

nasıl yani evlıyım demissin yukardaki yazında ailen evli oldugunu bilmiyormu anlamadım ?

evliyim diye bisey demedim o nerden cıktı ya?doktorada gittim kist vardı ben çikolata kisti diye biliyodum ona pek benzemiyo adet biter bitmez yine gel olmazsa tedaviye baslarsın dedi benimde tahminim simdi ya stresten yani hormonel yada bu kist

tatlım bana sık sık olur bu hemde uzun zamandır. polıkıstık over hastasıyım ama bunun dışında da ıltıhaptan ve kıstten kaynaklı oluyormusş. yanı ıltıhap kapmıssındır. streste etkılı tabı

Back