Kahverengi akıntı

cilemvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
169
0
66
Kayseri
kızlar bana yardım edin.adetim bayramdan 2 3 gün sonra bitti ve yaklasık 2 hafta falan var ama kahverengi akıntı geliyo.önce kesik kesik gelmeye basladı sonra arttı son 3 gündür böyle bu neden oluyodur sizce.

adet olmadan önce denize yada havuza girdinmi.
mikrop kapmış olabilirsin benimde başıma gelmişti buna benzer bir olay tam 17 gün sürdü bu şekilde.
Şimdide aynı sorunu arkadasım çekiyor.

adet olmadan önce denize yada havuza girdinmi.
mikrop kapmış olabilirsin benimde başıma gelmişti buna benzer bir olay tam 17 gün sürdü bu şekilde.
Şimdide aynı sorunu arkadasım çekiyor.

hayır girmedim.hamile olma ihtimali yokktur demii

kızlar bana yardım edin.adetim bayramdan 2 3 gün sonra bitti ve yaklasık 2 hafta falan var ama kahverengi akıntı geliyo.önce kesik kesik gelmeye basladı sonra arttı son 3 gündür böyle bu neden oluyodur sizce.

kadın doğuma git canım düzensizlik ya da iltihaplanmadır . kaç yaşındasın ki

kadın doğuma git canım düzensizlik ya da iltihaplanmadır . kaç yaşındasın ki

düzensizlik yoktu ilac ictiğimde oluyo ondada gecikirdi simdi tam bitimi ve baslamasnın tam ortası özür yani.ben 19 yasındayım.stresten bayrama yakın alerjide oldum hep hala yaralar duruyo belki strestendir diye düsünüyorumbilmiyorum ne yapcağmı test alabilmek icin de pazartesi bklemem lazım yani zorlu 2 gün daha var kafayı yicem yani.

Yumurtlama kanaması olabilir.
Her kadının,hayatının bir döneminde olabiliyormuş.
Tabii başka olasılıklar da var.En iyisi doktora gitmen olur.

Alerji dediğin,bikini bölgende ise,başka bir hastalık olabilir.

hayır alerji tüm vücudumda vardı.doktora gitcem ama korkuyorum annemde yanımda gelcek ve bakire olmadığımı öğrencek ne yapcağımı düsünmekten kafayı yicem

Hamile olabilecek bi durum yaşadın mı yakın zamanda

hamileysem nolcak yada annem gelirse yanımda ne yapıcam

Hamile olup olmadığını sen bizden daha iyi bilirsin.
Korunmadan ilişkiye girdiysen hamile olma ihtimalin vardır mutlaka ve önce gidip eczaneden bir test al,saonra annenle doktora git.

basit yumurtalık kistin olabilir,bende var ve bazen ara ara yaşıyorum bu kahverengi akıntı olayını..eğer yakın zamanda hamile kalmana neden olacak bir ilişki yaşadıysan o da olabilir tabii.

böyle korkuları yaşamamak için korunarak birlikte olun ablacım. yaşın çook genç.. allah korusun hamile kalsan nasıl kaldıracaksın bunun sorumluluğunu ? madem bi birlikteliğin var korunun mutlaka.. bu arada o kahverengi akıntı çok normal, bende de oldu bi kaç kez.. büyük ihtimalle üşütmüşsündür..

canım bu bahsettiğin şey normal aynı yaştayızz benımde basıma gelıyo zaman zaman.
egerki korkun varsa erkek arkadasın bulsun bi nobetcı eczane alsın testi. yada annenle gitmek yerıne onunla gitsen kontrole?

Son düzenleme:
annemi atlatsam doktora tek gidicem zaten temmuzda bi birliktelik oldu ama hamile olma gibi bi ihtimal olmadan.oda emin yoktur öle bise ben biliyorum die yinede korkuyorum

Biri 19 yaşında evlense; çocuk yaşta evlenilir mi bu tam bir cahillik deniliyor ama 19 yaşında birliktelik yaşanınca bunun adı saygı duyulması gerekilen çağdaş hayat oluyor. Ve bunu gençkızlar kendilerine yapabiliyorlar.

Bu yorumu yazmamdaki neden burayı okuyacak diğer 19 yaşındaki gençler.
Konunuz ilgilendirdi beni, siz değil.
....

Ya hormanel sıkıntınız var stresten dolayı ya da hamilelik. Bunu buradan nasıl anlayalım ya da fikir verelim ki ?
Bu tür ''hamilemiyim'' tarzında açılan konular rahatsız edici.
Gerçi sizinki biraz üstü kapalı olmuş.

bazen adetten sonra kahverengi akıntı olabiliyor doktora gitmelisin
annem hamile olmadığımı öğrenecek demişsin imkanın varsa öncesinde sen doktorla yalnız görüş doktora annene söylememesini söyle sonuçta 19 yaşındasın reşitsin yasalar gereği doktorun annene birşey söylemesi uygun değil
hasta ve doktor arasındaki şeyleri doktor 3. kişilere hastanın rızası olmadan söyleyemiyor

yumurtlama döneminde bazen lekelenmeler olabilir endişelenme.

yumurtlama dönemindeki lekelenme kaç gün sürebilir.bende strestendir diye düsünüyorum cünkü cok gerginim bu ara.pıhtı şeklinde geliyo bazen lekelenme.öncden kist vardı çikolata kisti adet oldukça doktor akar diyodu.yani gidcem ama annem birlikte gidelim dedi bakiremisin sorusuna annemin yanında yok diyememde zaten bilmiyorum acıkcası ne yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…