- 25 Haziran 2020
- 55
- 21
- 38
- 28
- Konu Sahibi Morvebeyaz
-
Sadece kahverengi leke gelse idi yumurtlamaiyi degerlendirdigin ocin diyebilirdim canm yaninda belirtilerin oldugu icin gebelikgibi duruyor bir test yap ama yumurtlama zamanini takip ettin miGünaydın kızlar. Benim 3 gün önce eşimle ilişkim sonunda vajinamdan kahverengi akıntı geldi 2 saat sonra da lavaboya gittiğimde peçete de gördüm aynı renk akıntıdan Ogün den sonra da genellikle sağ kasık ağrısı ve belde yanma hissi yaşıyorum. Benim adetim çok çok düzensiz en son 2 ay önce oldum ama bu süre zarfında 2 hafta önce falan test yaptım negatif çıkmıştı sizce bu belirtiler neden yumurtlama da böyle durumlar görünür mü yoksa başka bir nedeni olabilir mi yaşayan bilen varsa bilgi verebilir mi
Normalde ama yumurtlama günlerim de hiç böyle leke gelmezdi umarım dediğin gibidir bugün test yapıcam Rabbim güzel haberler almayı nasip etsinMerhaba canim. Yumurtlama zamanı bazı insanlarda lekelenme olabiliyor. Kasik ağrısı da yumurtla zamanı oluyor. Yani yumurtlama döneminde olabilirsin. Ya da adetin üzerinden cok geçtiyse belki de hamile de olabilirsin. 2 hafta once yerleşmediyse simdi de yerleşmiş olabilir bebek. Bence bugun test alıp yapabilirisniz. Eğer negatif çıkarsa bugünler yumurtlama günüdür.
İnşallah canımSadece kahverengi leke gelse idi yumurtlamaiyi degerlendirdigin ocin diyebilirdim canm yaninda belirtilerin oldugu icin gebelikgibi duruyor bir test yap ama yumurtlama zamanini takip ettin mi
Ne kadar beklemem gerekir net sonuç ne zaman alırım? Allah nasip ederse ilk gebelik olacak o yüzden heyecanlıyım bir an önce sonış almak istiyorumGebelik olusmaya basladiktan yerlestiktjkten 10 gun sonra gelir lekelenme seklinde ama istersen bitaz beklr yada bu peridector veya clear blue testlerinden yap canm ama cikmasi icin erken olabilri sen yine nasil olsa degerlendirmissinogunu bu saatten sonra bekle biraz derim
Kanda adetten 1 hafta öncesinde bile doğru sonuç alırsın. İdrarda da ben günümde öğrenmiştim ama en sağlıklısı 4-5 gün geçince oluyor. Bide erken testlerde negatif çıkan testim normal testte pozitif çıkmıştı. Bu da ilginç bir bilgi olsun. İnsallah gönlüne göre olur canım.Ne kadar beklemem gerekir net sonuç ne zaman alırım? Allah nasip ederse ilk gebelik olacak o yüzden heyecanlıyım bir an önce sonış almak istiyorum
Takipte olayım o zaman. Amin canım cümlemizin inşallahKanda adetten 1 hafta öncesinde bile doğru sonuç alırsın. İdrarda da ben günümde öğrenmiştim ama en sağlıklısı 4-5 gün geçince oluyor. Bide erken testlerde negatif çıkan testim normal testte pozitif çıkmıştı. Bu da ilginç bir bilgi olsun. İnsallah gönlüne göre olur canım.
Test yaptiniz mi ?:) bu arada Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin insaAllah❤Normalde ama yumurtlama günlerim de hiç böyle leke gelmezdi umarım dediğin gibidir bugün test yapıcam Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
Ins gonlunuzden gecen olur hayirlisi olsun insİnşallah canımgeçen 3 ay hep takip ettim biraz stres yaptım sanırım gebelik olmadı bu ay dedim biraz zaman geçsin öyle tekrar takip yaparım kafamı dağıtmaya çalıştım
Ins bi 7 gun bekleyin bir daha bakin istersenixNe kadar beklemem gerekir net sonuç ne zaman alırım? Allah nasip ederse ilk gebelik olacak o yüzden heyecanlıyım bir an önce sonış almak istiyorum
Yok canım test alamadım yarın yapıcam nasipseTest yaptiniz mi ?:) bu arada Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin insaAllah❤
Amin canım cümlemizinIns gonlunuzden gecen olur hayirlisi olsun ins
Yarın nasipse yapıcamYumurtlama da olabiliyor bu belirtiler. Adetiniz düzensizse ovülasyon testi deneyin yumurtlama için. Ama yine de bir test yapın içiniz ferah olsun
Hayırlısı olsun üzülmeyin. Benim de kahve akıntılarım var. Özellikle adet öncesi oluyor. Rahim ağzında yara var dedi doktorum. Donduralim dedi. Sizin akıntı devam ediyor mu yoksa sadece ilişki sonrası olup geçti mi?Günaydın hanımlar testin sonucu negatif çıktı
Yok canım o gün oldu ve bittiHayırlısı olsun üzülmeyin. Benim de kahve akıntılarım var. Özellikle adet öncesi oluyor. Rahim ağzında yara var dedi doktorum. Donduralim dedi. Sizin akıntı devam ediyor mu yoksa sadece ilişki sonrası olup geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?