• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı

Yldzzzzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
55
13
38
23
Merhaba arkadaşlar ben kürtaj oldum çocuğum saglikli değildi mecburi idi aradan 3 ay geçti bu ay adetime 3 gün kala kahverengi akintim var uzun ip şeklinde adet günümde de kahverengi akıntı geliyor şuan arada sırada bugün de midem bulanıyor ama kahverengi akintim var ne için olabilir bı bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim aynı durumu yaşayan varmi

Merhaba arkadaşlar ben kürtaj oldum çocuğum saglikli değildi mecburi idi aradan 3 ay geçti bu ay adetime 3 gün kala kahverengi akintim var uzun ip şeklinde adet günümde de kahverengi akıntı geliyor şuan arada sırada bugün de midem bulanıyor ama kahverengi akintim var ne için olabilir bı bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim aynı durumu yaşayan varmi
kurtaj oldukdan sonra bir sure boyle olabilir die biliorm bnde kurtajdan sonra kanamam durmamisti bir turlu birde bu ay bende yasadm ilacdan heralde benim bilmiorm kahvernegi akinti leke gbi akinti gbi geldi adet sonra basladi 3 gun sonra dusun.ilac filan kulaniomuydun birde farkli renklerde deil dmi akintin adetine az kalmis ztn adete doner heralde seyse enfeksiyon da olabilior da son ihtimal heralde

Back