Kahverengi akıntı

Bendede öyle olmuştu bende kızlara sormuştum ama En iyisi bi doktora görünmek kist vs olabilir ..böyle durumlarda ertelememek gerek

Ben gittim doktora kist yok dedi temiz dedi geçen ay adetin 2 gününü bekliyorum hormon testi için senin neden olmuştu ?

Benim ilk defa bu ay oldu ve adetim düzensiz olduğu için ne zaman adet olacağımı bilmiyorum yani bı 30 günde oluyor şuan 26 gün oldu ne zaman olursa yeni doktordan geldim ayrıca adetten önce oluyormuş öyle leklenmeler

Selam arkadaşlar ben yeniyim direk Bi soruyla başlicam. 3 ocakta hsg çekildim. 2 3 gün kanamam oldu sonra durdu. 12 ocakta da kahverengi kanamam başladı leke gibi doktor yumurta çatlaması dedi de acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ne dersiniz

Merhaba kızlar. Benimde hep böyle. Bazen 1 gün bazen 2 gün kahve lekelenme sonra adet. Siz bulabildiniz mi cevabınızı ben hala bulamadım

1.Adetin başlayacagnı belirtmek icin gelir.bir sorun teşkil etmez.
2.bikaç gün önceden başlıyorsa endometriozis, çikolata kisti olabilir. Sorun teşkil eder.
3.pco olabilir ve yine sorun teşkil eder.

1.Adetin başlayacagnı belirtmek icin gelir.bir sorun teşkil etmez.
2.bikaç gün önceden başlıyorsa endometriozis, çikolata kisti olabilir. Sorun teşkil eder.
3.pco olabilir ve yine sorun teşkil eder.
Muayene olmuştum yine gidip olacağım. Sürekli kafamı kurcalıyor. Normal mi anormal mi bi anlayabilsem

Bazen 1 bazen 2 nadir 3 gün sürüyor bazen de hemen oluyorum akıntıyı gördüğüm gün.
Illa kötü birsey olması gerekmiyor ama adet kanaması içerde erken baslaynca rahim yolundan çikana kadar kahverengye dönüyor. Ama bana kalirsa bunu yasayan bi cok kadında endometriozis var. Bunun tanisni ameliyatla actiklarnda koyabiliyolar yada anca çikolata kisti olcakki ultrasonda gözüksün. Cnkü bu odaklar adetten ayri bi sekilde tekrar kendi icinde adet görüyor. Oyüzdnde erken kanıyolar yada adet kahve akintiyla bitiyor

Siz de mi yaşıyorsunuz?

Çok geçmiş olsun. Nasıl öğrendiniz?
Belirtileriniz neydi? Adetleriniz çok mu sancılıydı? Teşhisi zor bir hastalıkmış :/
Birçok Kez ultrasonla da vajina ile Bakılmasına rağmen hiçbir şeyim yoktu. Bir anda 4 santimlik kist Türedi adetlerim aşırı sancılı dediğim gibi adet öncesi kahverengi Akıntım oluyor. Adetliyken büyük Tuvaletimi yapmakta çok zorlanıyorum sancı giriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…