Sürekli değil ama çok az ve ara ara oluyorbende hep oluyor.
hamilelik değildir yani
Dün test yaptım negatif çıktı dünde zaten akintim başladıSürekli değil ama çok az ve ara ara oluyor
Bir kaç aydır böyleÜşütmüş olabilirsiniz.. bi doktora görünün isterseniz
Bir hastalık kaynaklıdır illaki bir doktora görünün bence:)Bir kaç aydır böyle
Gerçekten hiç memnun değilim. Önceki kadar takintim yok ama keşke bunlarda olmasaYaptığın stresile vücudunu soktugun durumdan memnun musun arkadasim?
Bekle bakalım daha neler yaşatacaksın bedenine.
Takıntı yapmasan olmaz bunlar, bak daha dün yine test yapmışsın bu nasıl takmamak?Gerçekten hiç memnun değilim. Önceki kadar takintim yok ama keşke bunlarda olmasa
Merak ettim sadece. Hâlâ olmadım çok az kanama var gibi bi başlasa rahatlıcamTakıntı yapmasan olmaz bunlar, bak daha dün yine test yapmışsın bu nasıl takmamak?
Merhabalar.. aynı sorun bendede 2 aydır var. Yerleşme kanaması sanıp seviniyorum ama 2 gün wc oturunca kahverengi akıntı geliyor sonra tam adet günümde kırmızıya dönüp adet oluyorum.Son bir kaç aydır adet öncesinde bir kac gun kahverengi lekelenme sonrasında kanama oluyor normal mi ya da sebebi ne olabilir?
Gittim polikistik over varmış. Ama bu ay öyle bir sıkıntı olmadan adet oldumMerhabalar.. aynı sorun bendede 2 aydır var. Yerleşme kanaması sanıp seviniyorum ama 2 gün wc oturunca kahverengi akıntı geliyor sonra tam adet günümde kırmızıya dönüp adet oluyorum.
Siz ne yaptınız dr gittiniz mi?
Ben de öyle gerçekten yaa. Benmde adet günümden iki gün önce pembemsi leke oldu üstünden dört gün geçti ama hiçç akıntım yok yani normal renk akıntımParonayak yaptı bu hamiş olma arzusu gerçekten allah yardımcımız olsun ins
Yarın bir erken gebelik testi yapayım diyorum 3 gün var daha belli o,ur mu acaba görür muyum acaba o silik çizgiyiBen de öyle gerçekten yaa. Benmde adet günümden iki gün önce pembemsi leke oldu üstünden dört gün geçti ama hiçç akıntım yok yani normal renk akıntımhayırlısı test yapıp hüsrana uğramak istemiyorum
Erken gebelik testleri var o daha garanti cevap verir diye düşünüyorum normal test için erken olabilirYarın bir erken gebelik testi yapayım diyorum 3 gün var daha belli o,ur mu acaba görür muyum acaba o silik çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?