• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı

Elayagiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
2.305
2.592
83
30
Arkadaslar ben 14 haftalik gebeyim yanliz üç gündür falan benim bel agrilarim basladi ve kahverengi akintilarim oluyo. Kanamam falan olmadi cok şükür hic. Ama doktorum izinden carsamba günü donecekmis sizce baska bi doktora gitsem mi yoksa normal midir akıntı?

Kahverengi akıntıya genellikle olumsuz bir şey demiyorlar normal olduğunu söylüyor Dr lar Ama tabi ki doktorunuzla yine de görüşün

Kahverengi akıntıya genellikle olumsuz bir şey demiyorlar normal olduğunu söylüyor Dr lar Ama tabi ki doktorunuzla yine de görüşün
Doktorumu aradim ama ulasamadim. Carsamba günü zaten kontrolüm vardi gidicektim ama böyle akintilar baslayinca biraz evham yaptim ama kararsiz kaldim yinede beklesem mi diye

Arkadaslar ben 14 haftalik gebeyim yanliz üç gündür falan benim bel agrilarim basladi ve kahverengi akintilarim oluyo. Kanamam falan olmadi cok şükür hic. Ama doktorum izinden carsamba günü donecekmis sizce baska bi doktora gitsem mi yoksa normal midir akıntı?
baska bi doktora gorunun.

Back