• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahverengi akıntı ve lekeler

mentoin

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
19
1
6
Ankara
arkadaşlar 21 yasındayım bekarım adetim düzenli ama adet olmadıgım zamanlarda yaklasık bi aydır hep kahverengi bi akıntı geliyo ve iç çamaşırımı değiştirdiğimden bi saat içinde oluyo bu günlük ped kullanıyorum mecburen :/ 9 ay önce kadın doguma gitmiştim kist vb. bişeyde çıkmamıştı yine mi gitsem napsam bilemedim büyük bi problem midir lütfen bi cevap verirseniz cok memnun olurum :(

arkadaşlar 21 yasındayım bekarım adetim düzenli ama adet olmadıgım zamanlarda yaklasık bi aydır hep kahverengi bi akıntı geliyo ve iç çamaşırımı değiştirdiğimden bi saat içinde oluyo bu günlük ped kullanıyorum mecburen :/ 9 ay önce kadın doguma gitmiştim kist vb. bişeyde çıkmamıştı yine mi gitsem napsam bilemedim büyük bi problem midir lütfen bi cevap verirseniz cok memnun olurum
canım aynı durum benim bi arkadasımında basına gelmisti kist oldugu söylendi kist kendilinden dağıldı bence sen yinede bi kadın doguma gidersen iyi olur:126::126:

canım aynı durum benim bi arkadasımında basına gelmisti kist oldugu söylendi kist kendilinden dağıldı bence sen yinede bi kadın doguma gidersen iyi olur:10:

Back