- 17 Temmuz 2022
- 10
- 3
- 25
-
- Konu Sahibi Minnoshanim11
İnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin sanadaYerleşme kanaması devam ediyor olabilir doktorun her hangi bir sıkıntı gormediyse korkma ama devam ederse mutlaka görün darısı benim başıma
Merhaba, benim de aynı sorular kafamda. Bugün 6+6. Çok az kahverengi pıhtılar geliyor. Kasık ağrılarım neredeyse sürekli. İştah kaybı bulantı bende de yok. Benim normal döllenme değil, tüp bebek ve Progestan fitil kullanıyorum. Kahverengi akıntının normal olduğunu söyledi doktor. Ama tedirgin ediyor.Merhabalar ben 6+4 günlük hamileyim. Pkos tanısı olan bir gebeyim. Her hangi bir tedavi görmeden hamile kaldım kilo vererek. Kesemizi gördük kalp atışını dinledik çok şükür. 2 gündür kahverengi akıntım ve kasık ağrım var bugün de kahverengi çamur gibi bir akıntım vardi sabah ama açık kahverengi. Doktorum herşeyin yolunda olduğunu içerde bir kanama vs gözükmediği söyledi ama korkuyorum. Acaba başına gelen varmı? Göğüs hassasiyeti kasik ağrısı ve kahverengi leke dışında herhangi bir gebelik komplikasyonum yok bu arada. Mide bulantım tiksinmem vs hiç olmadı. Bu yüzden de kendimi kötü hissediyorum sadece mide yanmam çok olduğu için doktorum pulcet adında bir ilaç verdi onu kullanıyorum benimle aynı haftalık hamile olan arkadaşlarımın midesi bulanıyor tiksiniyor. Başına gelen varsa yardımcı olabilir mi. İçim bir türlü rahatlamiyor
Merhaba kızlar bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen 2 yıldır evliyim korunmuyoruz ama pcos var bndede geçen ay doktora gittim inofolik verdi 20 gün kullandım hergün bi tane olarak bununla birlikte c life macun kullanıyorum şimdi şöyle bişey oldu adetlerim düzenzin aşırı düzensiz ilaçla regl oluyorum bildiğiniz bu ay da gecikti tabi ben test yaptım 6 günde ama çıkmadı sonra bekledim bi 10 gün test yapmadım olsa çıkardı zaten dedim ve söktürücü kullandım 2 gün içtim bıraktım sonra 14 günde pembe renkli akıntım oldu akşam yogun degil peçeteyle fark ediliyordu ertesi gün hafif kırmızılaştı sonra kahverengi oldu 24 saat anca sürdü şuan kesildi bir pet kirlenmedi bile bu durumda ne diyorsunuz hamile olma ihtimalim var mı yoksa normal bişey mi sonuçta 15 gecikti ve öyle kanama oldu birde çok şiddetli agrım olurdu normalde bu defa minik sanci batma gibi hissediyorum doktor 3 gününde gel dedi reglken çatlatma hapi verecek sanırım yarın gidecem bakalım ne diyecek bilen varsa lütfen yardımcı olsunKızlar bütün gebelerde mide bulantısı olacak diye bir durum yok, tadını çıkarın o bulantılar insanı mahvediyor, ne güzel sizin yok bulantiniz
Merhabalar ne dedi doktorunuz acaba bende bu ay pcos nedeniyle aşılama için iğnelere başlayacaktım adetime iki hafta var 2 gündür kahverengi akıntı ve kasık ağrısı yaşıyorum yarın doktora gidicem ama tedirgin oldumMerhaba kızlar bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen 2 yıldır evliyim korunmuyoruz ama pcos var bndede geçen ay doktora gittim inofolik verdi 20 gün kullandım hergün bi tane olarak bununla birlikte c life macun kullanıyorum şimdi şöyle bişey oldu adetlerim düzenzin aşırı düzensiz ilaçla regl oluyorum bildiğiniz bu ay da gecikti tabi ben test yaptım 6 günde ama çıkmadı sonra bekledim bi 10 gün test yapmadım olsa çıkardı zaten dedim ve söktürücü kullandım 2 gün içtim bıraktım sonra 14 günde pembe renkli akıntım oldu akşam yogun degil peçeteyle fark ediliyordu ertesi gün hafif kırmızılaştı sonra kahverengi oldu 24 saat anca sürdü şuan kesildi bir pet kirlenmedi bile bu durumda ne diyorsunuz hamile olma ihtimalim var mı yoksa normal bişey mi sonuçta 15 gecikti ve öyle kanama oldu birde çok şiddetli agrım olurdu normalde bu defa minik sanci batma gibi hissediyorum doktor 3 gününde gel dedi reglken çatlatma hapi verecek sanırım yarın gidecem bakalım ne diyecek bilen varsa lütfen yardımcı olsun
Merhabalar ne dedi doktorunuz acaba bende bu ay pcos nedeniyle aşılama için iğnelere başlayacaktım adetime iki hafta var 2 gündür kahverengi akıntı ve kasık ağrısı yaşıyorum yarın doktora gidicem ama tedirgin ol
Adetin 3 günü gittim klomen verdi d vitamini ve folik asit verdi kullandım sonra yine çagırdı yumurta takibi yapıyoruz çok güzel iki yumurta soldan bi yumurta sagdan gelişmişti ama sagdaki pcos dedi doktor bugun ovitrelle yaptık iğne çok zor bulunuyor bu arada cuma günü yine gidecem bakalım inşallah güzel sonuçlar alacaz dedi doktor allahın izniyle agrım var bnimde kasıklarım belimde agrı oldu iğneden sonraMerhabalar ne dedi doktorunuz acaba bende bu ay pcos nedeniyle aşılama için iğnelere başlayacaktım adetime iki hafta var 2 gündür kahverengi akıntı ve kasık ağrısı yaşıyorum yarın doktora gidicem ama tedirgin oldum
Benimde şuan 6 haftalık ve sizinkiyle aynı böyle kahverengi ince hatta siyah pıhtılar geliyor dün kontrole gittim banada progesteron iğne verdi vurdum ve geçmedi kasık ağrımda oluyo ama doktor bişey yok dedi kalp atışını da duyduk acaba sizin ne oldu merak ettim korkuyorum ilk gebeliğim (9ay önce) kimyasal olmuştu ve düştü inşallah bişey yoktur bu kahverengi akıntı önce azdı bugün iyice pıhtı geliyor hatta doktor dedi kanallarda kalan adet kalıntıları büyük ihtimalle ama önlem amaçlı iğne verdiMerhaba, benim de aynı sorular kafamda. Bugün 6+6. Çok az kahverengi pıhtılar geliyor. Kasık ağrılarım neredeyse sürekli. İştah kaybı bulantı bende de yok. Benim normal döllenme değil, tüp bebek ve Progestan fitil kullanıyorum. Kahverengi akıntının normal olduğunu söyledi doktor. Ama tedirgin ediyor.
Merhaba, benim kahverengi akıntı birkaç gün içinde bitti. Bir daha da 8. Hafta gibi çok az bir parçacık geldi, devamı yoktu. Şuan 10+4 sorunsuz ilerliyor.Benimde şuan 6 haftalık ve sizinkiyle aynı böyle kahverengi ince hatta siyah pıhtılar geliyor dün kontrole gittim banada progesteron iğne verdi vurdum ve geçmedi kasık ağrımda oluyo ama doktor bişey yok dedi kalp atışını da duyduk acaba sizin ne oldu merak ettim korkuyorum ilk gebeliğim (9ay önce) kimyasal olmuştu ve düştü inşallah bişey yoktur bu kahverengi akıntı önce azdı bugün iyice pıhtı geliyor hatta doktor dedi kanallarda kalan adet kalıntıları büyük ihtimalle ama önlem amaçlı iğne verdi
Merhaba ne kadar sürdü acaba? Bnde tüp Bebek ile hamile kaldım bir haftadır kahverengi leke geliyorMerhaba, benim de aynı sorular kafamda. Bugün 6+6. Çok az kahverengi pıhtılar geliyor. Kasık ağrılarım neredeyse sürekli. İştah kaybı bulantı bende de yok. Benim normal döllenme değil, tüp bebek ve Progestan fitil kullanıyorum. Kahverengi akıntının normal olduğunu söyledi doktor. Ama tedirgin ediyor.
Çok geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Çok şükür gebeliğim devam etti ve 4 haftalık bir bebeğim var. Kahverengi lekeler 6. Haftamda başladı ve 10 gün kadar sürdü. Gittikçe azalarak. Progteron bu etkiyi yapıyor normal diyorlar. Kırmızı kan olmadıkça sorun yok diyorlar. Siz kaç haftalıksınız? Herşey yolundadır umarımMerhaba ne kadar sürdü acaba? Bnde tüp Bebek ile hamile kaldım bir haftadır kahverengi leke geliyor
MaşallahÇok geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Çok şükür gebeliğim devam etti ve 4 haftalık bir bebeğim var. Kahverengi lekeler 6. Haftamda başladı ve 10 gün kadar sürdü. Gittikçe azalarak. Progteron bu etkiyi yapıyor normal diyorlar. Kırmızı kan olmadıkça sorun yok diyorlar. Siz kaç haftalıksınız? Herşey yolundadır umarım