• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı ve kanamanın azalması

Merhaba uzerınden baya gecmıs yazınızın.bnmde adetım dusuk yaptıktan sonra azaldı 3 aydır korunmuyoruz ama olmadı.sızın oldu mu hamılemısınız yada bebegınız oldu mu?ınsallh olmustur
Malesef hala gebe kalamadım. Bir aşılama yaptırdım ancak o da negatif sonuçlandı. Nisan ayı gibi tüp bebek düşünüyoruz bakalım. Bu süreçte rahim filmi çektirdim tertemiz çıktı. Bir defa yumurta büyütme tedavisi gördüm onda da her şey çok yolunda ilerledi hatta rahim duvarım da çok güzel kalınlaştı. Ama adet miktarım hala az malesef

Malesef hala gebe kalamadım. Bir aşılama yaptırdım ancak o da negatif sonuçlandı. Nisan ayı gibi tüp bebek düşünüyoruz bakalım. Bu süreçte rahim filmi çektirdim tertemiz çıktı. Bir defa yumurta büyütme tedavisi gördüm onda da her şey çok yolunda ilerledi hatta rahim duvarım da çok güzel kalınlaştı. Ama adet miktarım hala az malesef
Insallhh yakın zamanda bır bebegınız olur hayırlı haberler alırsınız.bu adet azalma sebebını doktorunuza sordunuz mu neden olabılırmıs

Insallhh yakın zamanda bır bebegınız olur hayırlı haberler alırsınız.bu adet azalma sebebını doktorunuza sordunuz mu neden olabılırmıs
Doktorum Amh değeriyle ilgili olabileceğini söyledi. Yani yumurta sayın azalmış olabilir dedi. Amh değerim geçen sene 1.80 di bu sene 1.2 ye düşmüş

Back