kahverengi akinti var hamilemiyim.

ozgezelal90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
24
34
38
Slm arkadaşlar 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebek istiyorum bu ay regl me 10 gün kala günlük pedin yarısını dolduracak kadar kahve rengi akinti oldu şimdi 4 gün var ve akinti bu gün yine oldu sabahları hasta olucakmisim gibi sancim oluyo ve geciyo ama bişey yok başımda agriyo hamilemiyim. Test yapmak istemiyorum artık hayal kırıklığına ugramaktan bıktım. Bu ayda olmazsa doktora gidicem

Test yapmak için adetimizin geçmesini beklemelisiniz ..neden şimdiden öylemi böylemi deyip heyecan yapıyorsunuz ,,varsa zaten adet olmassınız

Test yapmak için adetimizin geçmesini beklemelisiniz ..neden şimdiden öylemi böylemi deyip heyecan yapıyorsunuz ,,varsa zaten adet olmassınız
Evet ama bu akıntılar daha önce hiç olmamıştı. Bu ay da olunca y acaba yerleşme kanaması mi bilmiyorum test yamayı düşünmüyorum zaten günüm geçmeyene kadar.

Evet ama bu akıntılar daha önce hiç olmamıştı. Bu ay da olunca y acaba yerleşme kanaması mi bilmiyorum test yamayı düşünmüyorum zaten günüm geçmeyene kadar.
Olur öyle şeyler canım..inş hayırlısı olur hakkında ,ben her ay edepte yakın başıma gelmeyen kalmadı belirti olarak

Benimde öyle oldu 2 ay önce reglime 4 gün kala kahverengi akıntı geldi, regl günümde regl olmadım 5 gün geçti, 5.gün yine sabah kahverengi akıntı geldi, tamam dedim doktora gidip kan vereceğim, bu arada idrar testi yapmıştım evde silik 2.çizgi çıkmıştı, hastaneye giderken regl olduğumu hissettim, meğersem kimyasal gebelik yaşamışım, sonra içimden pıhtılar aktı gitti, sen dikkat et benim gibi ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…