• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KAHVERENGI AKINTI NEDIR KIZLAR YARFIM LUTFEN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semos

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
1.875
8.312
108
40
Kizlar ben daha cok yeniyim bursa ve basima bole bi olay geldi daha adetime benim 1 bucuk hafta var nerdeyse ve benden dun kahverengi bole sümüksü halde curumus gibi bise geldi ve dunden berli acik kahve rengi sekilde bi lekelenmem var sizce bu kedir hamile oma bilirliyim yoksa daha cokmu erken veyada yumrta catlamasimi

Yerleşme kanaması da olabilir canım geç döllenme olduğu için koku var mı oeki

Benim tahminimce geç döllenme olabilir diye düşünüyorum adet geçince bı test yap istersen

Adetime daha cok var 1 haftadan fazla var ondan kendimi fazla kaptirmiyorum hamile olmam diye sonrasi bi huzun oluyo yine
Oda doğru ama inşallah vardir sen gönlünü ferah tut canı gönülden dilerim sende de olsun bı bebiş 🙈🤲

Kizlar ben daha cok yeniyim bursa ve basima bole bi olay geldi daha adetime benim 1 bucuk hafta var nerdeyse ve benden dun kahverengi bole sümüksü halde curumus gibi bise geldi ve dunden berli acik kahve rengi sekilde bi lekelenmem var sizce bu kedir hamile oma bilirliyim yoksa daha cokmu erken veyada yumrta catlamasimi
Yumurtlama kanaması olabilir değerlendirseydiniz

Yumurtlama kanaması olabilir değerlendirseydiniz
Valla ben bu konulardan hic anlamiyorum 5 aydir evliyim ve 5 aydr istiyoruz olmadi hala yumurtlama yumirta catlamasi avulasyon tstleri hic birisinden anlamiyorum sadece adet sonrasinda degerlendirmeye calisiyorum 1 hafta kadariyla

Valla ben bu konulardan hic anlamiyorum 5 aydir evliyim ve 5 aydr istiyoruz olmadi hala yumurtlama yumirta catlamasi avulasyon tstleri hic birisinden anlamiyorum sadece adet sonrasinda degerlendirmeye calisiyorum 1 hafta kadariyla
Değerlendir riske atma bence canım, geçmesini beklersen yumurtlama yı da kaçırmış olursun, çünkü ay ortasındasın anladığım kadarıyla

Merhaba , ben düzenli adet gören biriyim sadece bu ay tuhaf şekilde 2 gün gecikti sonra sadece peçeteye silince pembe leke geldi ertesi günü kahverengi ama yine sadece peçeteye silince. Adet gibi değil yani , sizin ne oldu adet oldunuz mu ? Son durum ne ? Bende de aynısı olunca yazmak istedim. Hayırlısı olsun

Merhaba , ben düzenli adet gören biriyim sadece bu ay tuhaf şekilde 2 gün gecikti sonra sadece peçeteye silince pembe leke geldi ertesi günü kahverengi ama yine sadece peçeteye silince. Adet gibi değil yani , sizin ne oldu adet oldunuz mu ? Son durum ne ? Bende de aynısı olunca yazmak istedim. Hayırlısı olsun
Canım bendede öyle olmuştu geç döllenme olmuştur inşallah hamilesin dir adet günü kahverengi sadece silince gelen akıntım olmuştu ama benim yaşamadı 🤗 inşallah hamilesin dir

Ben son durum hamileyim ben sende bence bi testyaptir ben bata 6 gun vardi orendim 🤗🤗

Ben son durum hamileyim ben sende bence bi testyaptir ben bata 6 gun vardi orendim 🤗🤗
Hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim hala adetim gelmedi son 3 gündür peçeteye silince kahverengi leke geliyordu. Bugün sabah tuvalete bir damla kan geldi. Peçeteye silince de kırmızıydı. Test yapmak da istemedim hayal kırıklığı yaşamamak için biraz daha beklemeli miyim acaba bilemedim. Sizin adetinizden erken olmuş lekelenmeniz benim adetim 2 gün geçtikten sonra oldu 😌

Canım bendede öyle olmuştu geç döllenme olmuştur inşallah hamilesin dir adet günü kahverengi sadece silince gelen akıntım olmuştu ama benim yaşamadı 🤗 inşallah hamilesin dir
Adınıza üzüldüm. Geç döllenme tam olarak ne oluyor. Yani tutunamıyor mu ?

Back