• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı kanama ve düşük

Okaniniremi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
95
36
38
27
Arkadaslar policistik over hastasiyim 3 aydir adet olmuyordum gecen ay hcg 45 cikti doktor hamilesin dedi aile hekimimdi. Jinokolga gittigimde ise 0 cikti hemen ertesi gun anlayamamistik neyse bende uzuldum ama kader dedim test yanlis dediler yani. Aradan bir ay gecti 3 aydir adet olmadim doktor ilac vermesine ragmen icmedim 4 gundur kahverengi akintim vardi cok yogun dedim herelde adet olcam sonunda neyse dun aksam dusa girdim sonra uyudum ve sabah kalkar kalkmaz normal kirmizi kanama geldi ama aksam oldu ve hala daha cok kanama yok kirmizi pihtili ama az. Biraz once esim dusa girecekken beni cagirdi banyonun ortasinda siyah-kırmızı pihti gibi bisey vardi ilk gordugumde bocekmi sen mi öldürdün dedim esime. Oda hayir dusa kabini actigimda burdaydi dedi Allah Allah filan dedim esim dedi cenin olabilir mi ki bu hic dusunmemistim ama o soyledikten sonra bende dusundum fotografini cektim bocek degil kesinlikle ama kucucuk pihti siyahli tabi dun aksamdan beri ordaysa ondanda olabilir ve hic agrim yok bilmiyorum isterseniz fotografini atabilirim yardim edin acaba dusukmu yaptim ???

Merhaba . Bende 2 aydır adet olmuyorum . 1 ay önce doktora gittim ama bi problem yok demişti . Ama birkaç gün önce çok hafif bi kanama geldi test yaptıricam. Daha önce bi düşük yaşadım tecrübem var az çok. Üzülme ama bende de öyle olmuştu. İlk başlarda leke sonra adet gibi. Sen yine de bi doktora git bence belki de boş yere korkuyorsun . Hadi inşallah bi sorun yoktur da ikimizin de kucağı dolar ❤❤

Merhaba . Bende 2 aydır adet olmuyorum . 1 ay önce doktora gittim ama bi problem yok demişti . Ama birkaç gün önce çok hafif bi kanama geldi test yaptıricam. Daha önce bi düşük yaşadım tecrübem var az çok. Üzülme ama bende de öyle olmuştu. İlk başlarda leke sonra adet gibi. Sen yine de bi doktora git bence belki de boş yere korkuyorsun . Hadi inşallah bi sorun yoktur da ikimizin de kucağı dolar ❤❤
Amin insallah cok sagol:) peki senin agrin oldumu yada parca gibi biseymi dustu ? Kac haftaliktin

Amin insallah cok sagol:) peki senin agrin oldumu yada parca gibi biseymi dustu ? Kac haftaliktin
Canım benim 4 buçuk haftalikti önce biraz ağrı oldu sonra leke şeklinde kan geldi birkaç gün sonra adet şeklinde kanama geldi. Ama düşük olsa dayanılmaz bi acı olur . Bende öyleydi yani. kan parçaları dustu işte sonra da kürtaj oldum

Canım benim 4 buçuk haftalikti önce biraz ağrı oldu sonra leke şeklinde kan geldi birkaç gün sonra adet şeklinde kanama geldi. Ama düşük olsa dayanılmaz bi acı olur . Bende öyleydi yani.
Anladim ben bi ay once gittgimde jinokolog yumurtlamadigin icin adet olmamissin dedi zaten policistik over teshiside boyle oluyo yani ben hic ihtimal vermiyodum hatta normal adet lerim baya bi agrili olur ilac bile almak zorunda kalirim cogu zaman bu sefer hic bir damla bile agri yok hic yok o zaman degildir insallah

Anladim ben bi ay once gittgimde jinokolog yumurtlamadigin icin adet olmamissin dedi zaten policistik over teshiside boyle oluyo yani ben hic ihtimal vermiyodum hatta normal adet lerim baya bi agrili olur ilac bile almak zorunda kalirim cogu zaman bu sefer hic bir damla bile agri yok hic yok o zaman degildir insallah
Değildir ya . Ama sen yine de kontrole git bence .

Back