Gebeliğe Hazırlık kahverengi akıntı hamilelik olabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ceylancihangirr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
130
92
13
31
herkese merhaba 1 senedir çocuk istiyoruz ilk defa geçen ay yunurtlama takibi yaptırdım çatladığı gün öncesi ve sonra deperlendik. çatladığından bugüne 15 gün geçti fakat çok şiddetli bacak kasık ve bel ağrım var sabahta afedersiniz çamur gibi bi akıntı geldi 3 gün önce test yaptım gebelik çıkmadı durum değişmiş olabilirmi ve normalde 35 40 günde bir adet olur pek düzenli değildir

Adet günün bugün. Kırmızıya döner akıntın. Klomen kullandıysan o kist yapabiliyor. Adet kahverengi gelebiliyor. Sıkıntı etme yani. Biraz sabret.

Adet günün bugün. Kırmızıya döner akıntın. Klomen kullandıysan o kist yapabiliyor. Adet kahverengi gelebiliyor. Sıkıntı etme yani. Biraz sabret.
evet şimdi doktorla görüştüm oda aynısını dedi ve bana klomen kullanmamı söyledi ilk defa kullanıcam onun ne faydası var kullanınca ne olucak

Merhabalar uzun araştirmalar sonucu benle ayni durumu yasayan arkadaşlarim varmiş bende 5 haziranda adet oldum akintisi bitmesi 10 gunu buluyor ovilasyona gore 18 haziran yumutlama gunu 2 gun oncesi cocuk asamasina basladik daha onceki aylarda denedim ama ogunlere denk gelmedi neyse ayin 18.kahve rengi akinti ve hafif agrim vardi hala pecete surunce cikiyor kan yok ama hamile olabilirmuyim merak ediyorum varmi test yapan bunu yasayan arkadaslar

Bende oldu ertesi gün kan verdim negatif çıktı. 5nci gün idrar testi yaptım pozitif çıktı. 2 gün sürmüştü benim senin gibi sadece peçeteye silince geliyordu.

Efulimm41Rabbi heb lî mines sâlihîn adetine ne kadar vardi acaba benim adet baslangicindan itibaren 18.gun gelmeye basladi ve hala ara ara geliyor ne kirmizi oluyor nede duruyor insallah dediyin gibi bende tekrar anne olabilirim daha 13 gun var adet tarihime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…