kızlar yardımınıza ihtiyacım var çarşamba gününden beri kahverengi akıntım var ama çok değil az ama hala devam ediyor dün adet günümdü sizce şuan ne yapmalıyım test için erken olduğunu düşünüyorum ben belki kanamaya çevirirse diye bekliyorum sizc ne yaplayım test yapmalımıyım yoksa başka bişey var mıdır başına benim gibi durum geçenler lütfen cevap yazın bu arada ilk hamileliğim bozulmuş gebelikti üstüne görme gibi bişey birde kaç gün sürmesi normal teşekkür ederim
kızlar sağolun hamilelik zaten istediğim birşey sadece bu onun belirtis midir acaba sizce test ne zaman yapsam çıkar bu arada ilk defa böyle oldu birde ilk gebeliğimde
hadı bakalım ınsalh hamıle kalırsın...
ben hamıle kalmadıgım ıcın bılemıyorum sımdı belırtısımı degılmı dıye..ama belın cok agrıyorsa hamılesndır yani
inş canım ya hayırlısı olsun bakalım bu arada belim ağrıyor sağol
birçok kadında adet başlamadan önce bu tarz akıntılar meydana gelir ,genellikle ay içinde kullandığınız herhangi bir hormon içerikli ilaç ( d.kontrol hapı ,yumurta geliştirici ilaç iğne v.s)gibi buna sebep olabilir ,hiçbirşey kullanmasanız dahi normaldir ,
fakat birde gebelik belirtisi de olabilir,kasıklarda batma şeklinde ara ara meydana gelen ağrılar ,bel ağrısı ,karın alt kısmındaki adet sancısına benzer ağrılar gebeliğin işaretçisi olabilir ,
kahverengi az az gelen ve kesilen kanamalar ise yerşleme kanaması diye adlandırılır genellikle ,
eğer gebelik istiyorsanız umarım öyledir ,beklenen adet tarihiniz 5 gün kadar geçsin idrar testi yapın ..
hayırlı haberler inş..
inş sağolun bende öyle düşünüyorum 5 gün sonra falan test yaparım gelmezse eğer herhangi bir ilaç kullanmadım
kızlar yardımınıza ihtiyacım var çarşamba gününden beri kahverengi akıntım var ama çok değil az ama hala devam ediyor dün adet günümdü sizce şuan ne yapmalıyım test için erken olduğunu düşünüyorum ben belki kanamaya çevirirse diye bekliyorum sizc ne yaplayım test yapmalımıyım yoksa başka bişey var mıdır başına benim gibi durum geçenler lütfen cevap yazın bu arada ilk hamileliğim bozulmuş gebelikti üstüne görme gibi bişey birde kaç gün sürmesi normal teşekkür ederim
Bence test yap canım benimde öyle olmuştu test yaptım silik çıkmıştı.Yerleşme kanaması genelde kahverengi oluyor.Allahım gönlüne göre versin...
Canım bence yap hemen test hiç değilse doktora gidersin.İletirsin kanamanı belki ilaç bile verir.Benim 1 gün sürdü sanırım.
İnşallah hamilesindir.
meraba canım oncelıkle gecmıs olsun dıyorum...
bende de aynı kahverengı akıntı olurdu hep..bende yenı evlıyım korktum tabı bı doktora basvurdum... oda kamerayla fılan baktı... bır seyın yok temız dedi esın prezervatıfle korunuyorsa ondan dolayı sıvı gelmıstır dedı yoksa ne mantar nede yara bere var dedı.bı ılac verdı bana onu 2 gun ıctım gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?