Gebeliğe Hazırlık Kahverengi Adet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurov

Less is more🪐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
4.537
12.066
158
33
Selam kızlar bugün aşılamamın 15-16. Günü falan, kahverengi adet görüyorum böyle bi durum yaşayan var mı, kırmızıya dönmediğinden progestanı da bırakmadım alıyorum hala ama şuan dr gitme durumum da yok, yarın da böyle devam ederse bi görüncem ama kendi dra değil, başka bi şehirdeyim çünkü. Kafam karışık böyle bi durum yaşayan var mı?

Canım benim de aşılamam tutmadığında kahverengi ile başlamıştı adetim. Normal adet gibi mi oluyor lekelenme gibi mi

Canım benim de aşılamam tutmadığında kahverengi ile başlamıştı adetim. Normal adet gibi mi oluyor lekelenme gibi mi
Adet kadar yoğun değil ama lekelenme kadar da az değil pedi kirletiyor yani dünden beri

Hayırlı olsun gebeliğin canım aşılamayla mı kendiliğinden mi oldu

Ay çok soru sordum ama sende yaşadığın için soruyorum sende böyle olduğunda normal adete döndümü sonra

Ay çok soru sordum ama sende yaşadığın için soruyorum sende böyle olduğunda normal adete döndümü sonra
Ben jel kullanmıştım aşılama olduğunda tutarsa aşılama bebek düşmesin diye. Adet o jellerle beraber geldi koyuydu rengi kahverengi geldi sonradan döndü kırmızıya

Ben jel kullanmıştım aşılama olduğunda tutarsa aşılama bebek düşmesin diye. Adet o jellerle beraber geldi koyuydu rengi kahverengi geldi sonradan döndü kırmızıya
Hımm demek ilaçlardan oluyo benim de progestandan dolayı böyle o zaman döner kırmızıya nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…