- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Kaldır o zaman konunuGerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaldır o zaman konunuGerçekten
Benim elimde olan bişey değil, malesef konular silinmiyor. yoksa seni kırar mıyım hiçKaldır o zaman konunu
Yarışmaya katılmak istemiyorum diyen insana hayır illa katılacaksın mı derlerBenim elimde olan bişey değil, malesef konular silinmiyor. yoksa seni kırar mıyım hiç
Yooo, katilmak istersen katılırsın, sen katılacak mısın ? Tarifini rezerve ettin mi ?Yarışmaya katılmak istemiyorum diyen insana hayır illa katılacaksın mı derler
TabikiYooo, katilmak istersen katılırsın, sen katılacak mısın ? Tarifini rezerve ettin mi ?
Merakla bekliyorumTabiki
BekleeeeMerakla bekliyorum
Bu oynamaların hayra alamet değil ama Allahtan hayırlısıBekleeee
Tarifler çok güzel ve yeni başladıkEn yakın köprüye gidiyorum Nevreste atlayacam köprüden
Belki yarın belki yarından da yakınBu oynamaların hayra alamet değil ama Allahtan hayırlısı
Benim kurabiyemi bir an önce yapmam lazım geliyorTarifler çok güzel ve yeni başladık
Belki yarın belki yarından da yakın
Kahve yapacaktım, lakin o ara çok telaşlı zamanima geldi. Telefon sürekli çalıyordu. Ailesel problemlerden bu kadarı oldu.ellerinize sağlık.
değişik bi tarif
yalnız sunumda içecek kullansaydınız keşke biraz sade olmuş sanki
başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canım :)ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canımYeme de yaninda yat. Kesinlikle cok iyi basarilar dilerim.