kızlar bugün dayanamadım kuaföre gittim saçlarımı kestiriyorum uzadıkca dedim ya . hep sekil verdirmeden kestirdiğim için salık gezemiyordum. şimdi sekil verdirdim birazda. baya bi gitti boyalı kısımları. kuaförlede konustum. röfle yapmak istemiyorum cizgi cizgi yaslı gösterir seni dedi. yaşlı işi dedi . hak vermiyor değilim. forumda bi arkadasımız fotosunu paylasmıstı röfleli onu gösterdim bu olabilir dedi. daha sonra dedmki ama böyle koyu istemiyorum platine yakın vanilya sarısı bebek sarısı gibi istiyorum dedim hani bu avril lavigne midir işte onun sarı saclı halini gösterdim evet güzel olur dedi. sonra google ya kk forum krepe yazınca uzun saclı bir kızın fotosu var bu da cok hosuma gidiyor ama onun sacları uzun benimde uzatmam lazım uzun saca gider bu dedim evet dedi. cok yakısır ama saclarını uzatman lazım dedi. karar verdim avrilin sarı hali gibi balyajlar atacağız sık ve kalın. ama biraz daha uzamasını bekleyeceğim. en azından omuzlarımı gecsin biraz. topladığım zaman bir iki karıs sarkcak kadar uzadığında yaptıracağım. ne kadar süreede uzar bilmiyorum. şimdi saclarımı kestirdiğim için uclarında yine sarı yansımalar var ama kuoförüm onlarda yıpranma olmayacağını o kadar söyledi. zaten yarım cm bir cm alsak yıpransa bile toplanır dedi. sacların iyi toplanmıs bu kadar aşamadan sonra gayet sağlıklı dedi. en güzelide sekil verdirdiğim için artık saclarım salık gezebiliyorum.