- 20 Şubat 2016
- 1.042
- 1.059
-
- Konu Sahibi patatessss
Kusurluk bir konu yok. Ben bu konulara cok yabanciyim. Konuya degilde yaptigina baktim sadece bu yüzden yorumum yanlis anlasilmis olabilir. Sizede kolay gelsin. Hayirli sabahlar.O zaman kusura bakmayın yanlış anlaşılmaktan korktum sanırım gayette ekmeğini yiyorum çok şükür ama şuan öyle olumlu yorumlar alıyorum ki korkarak yazdım aslında buraya ama gerçekten her şey inançta bitiyormuş hislerim beni yanıltmadı hocama buranın şuan adresini attım yorumladı okuması İÇİN mesajlar gözükmeyeceğinden çok kısa sürede bitireceğim bu enerjiler konusunu sanırımbu arada hayırlı sabahlar
Ben teşekkür ederim inşallah yardımcı olabilmişimdir bence gayet güzeldi falın korkulacak hiç bir şey yok Allah’ın izniyle her şey güzel olur inşallah hayırlı sabahlarCanim yorunlarin icin cok tesekkur ederim.
Fali okurken cok korktum kotu bir seyler cikmadindan.maddi sikinti olsun o bir sekilde halledilirdiger soylediklerin icin cok tesekkurler .
Çok teşekkür ederim umarım gittikçe iyi olacaktırFaliniz icin tesekkur ediyorum, hisleriniz kuvvetli.
umarim benim falimdan da memnun kalmissinizdir.
sevgiler
Merhaba herkese iyi geceler ..
Fala inanıp inanmamak tamamen tercih meselesi olmakla birlikte doğruluk payı azımsanmayacak kadar çoktur .. fala ve astrolojiye inançlı biri olaraktan fal bakan ve baktıran biri olarak söylüyorum gerçekten hiç uykum yok ..
Yeni içtiğiniz kahveleriniz varsa ?
Veya sormak istediğiniz bir kaç soru varsa tarot kartları çekebilirim hem zaman geçmiş olur ?
Bir kaç bilgiye ihtiyacımız oluyor tarot için tabi tercih sizin sohbet etmiş oluruz hem
Özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışırımŞuan o kadar çok ihtiyacım var ki cevaplara. Müsait olduğunda bana da tarot bakar mısın?
Bende çok teşekkür ederim güzel yorumların İÇİN seni tanıdığım İÇİN çok mutlu oldumayseagir97'ye çook teşekkür ederim! Kendisini bu başlık altında keşfettim. Soruma aldığım cevaplar oldukça isabetliydi :)
Kart fallarında isim hele hele soyismi lazım olayı çok yanlış. Soyismi hiç bir fal olayında lazım dgldir. İsim anne adı Doğum tarihi gibi bilgiler sadece ebced için gerekli olan bilgilerdir.İyi geceler isim soyisim çok önemli meselerde anne adı ve isim soyisim veya soracağınız kişinin gerekli oluyor onun adına kart çektiğiniz için yüz yüze olduğunuzda kartı siz çektiğiniz için gerek olmuyor
tam size denk geldim şansıma hesabınız pasifledinıMerhaba herkese iyi geceler ..
Fala inanıp inanmamak tamamen tercih meselesi olmakla birlikte doğruluk payı azımsanmayacak kadar çoktur .. fala ve astrolojiye inançlı biri olaraktan fal bakan ve baktıran biri olarak söylüyorum gerçekten hiç uykum yok ..
Veya sormak istediğiniz bir kaç soru varsa tarot kartları çekebilirim hem zaman geçmiş olur ?
Bir kaç bilgiye ihtiyacımız oluyor tarot için tabi tercih sizin sohbet etmiş oluruz hem
Hayırlı akşamlar bende tanımadığım insanların falına daha iyi bakabiliyorum tarot değilde fal da iyiyimÇok teşekkür ederim kendimi bu alanda gelişmek istiyorum özellikle parapsikoloji alanında ve hocamızın söylediğini yaptım hiç tanımadığım görmediğim insanlara en doğruyu onlar söylermiş gerçekten bu alanda iyi yerlere gelmek istiyorum yorumunuz için çok teşekkür ederim
Kahve falıma bakar mısınız?Merhaba herkese iyi geceler ..