- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dun attim kacinci siradayim aceba![]()
Benim önümdesindir eminim çakallll![]()
![]()
Ne gelmek bilmez sıraymış baldan sana baktı mı yaAhahah tabi kizim ne sandin![]()
Ne gelmek bilmez sıraymış baldan sana baktı mı ya
Sürekli konuşmakla meşgul yazıyor ama bana da bakmadı. Bakalım gelir herhalde sıra:)Valla ben dun hemen mesaj attim gorunce hala bakmadi, isi filan vardir belki bilemedim.![]()
Sürekli konuşmakla meşgul yazıyor ama bana da bakmadı. Bakalım gelir herhalde sıra:)
bana bakabilir misn yarın ben de sana bakarım canım biraz bugün enerjm azDilerseniz fallasabiliriz, ben tarot bakiyorum
birazdan atayım mı sana falSürekli konuşmakla meşgul yazıyor ama bana da bakmadı. Bakalım gelir herhalde sıra:)
Bakmadın bana en son:) bekliyırum seni:) olur dedin hadi bak bakışalım:)birazdan atayım mı sana fal
canım kartlarım yanımda yok kahve at ben ictim atıyorumBakmadın bana en son:) bekliyırum seni:) olur dedin hadi bak bakışalım:)
Merhaba, en son ben sana bakmistim ama sen hala bakmadin canim.bana bakabilir misn yarın ben de sana bakarım canım biraz bugün enerjm az
Merza nasılsın :)msj attık ama bakan yok
Nasil bakiyorsunuz kahve icip resimlerini mi atiyorsunuz birbirinizeMerhaba, en son ben sana bakmistim ama sen hala bakmadin canim.