kahve ve çikolata

horoncu61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
55
15
88
evet garip gelebilir başlık size ama bu ara keşfettiğim birşeyden bahsetmek istiyorum. Aşırı derecede kahveye takmış durumdayım evde elimde bardak termosla geziyorum. 3 ü bir arada kahveleri sevmiyorum fazla kremalı ve şekerli geliyor bana. termosa 1 tatlı kaşığı nescafe gold olandan koyuyorum ben şeker atarım biraz kahveye az da şeker koyuyorum siz isterseniz atmayın ve yarım yaglı süt kaynatıyorum ocakta onu da döküyorum bardağa en son da 4 kare bitter çikolata atıyorum güzelce çalkalıyorum ve içiyorum tv karşısında. Şunu farkettim ki düzenli bi şekilde bağırsak çalıştırıyor normalde böyle bi içeceğin kilo aldırması lazım ama ben aynı kilodayım aşırı iştahlı olmama rağmen ve bağırsaklarım firarda.. kısaca sade kahve süt ve bitter çikolata karışımı isterseniz az da şeker.

bağırsağını çalıştıran kahve ..bende ne zaman kahve içsem bağırsaklarım çalışıyor...çikolatayı içine koymak yerine yanında yerim ben ya çikolata manyağıyım ben..
sade kahve kilo verdiriyor diye biliyoırum

Bende kahveciyim hergün kahvaltıdan sonra şekersiz acı kahve içerim yanındada mutlaka bir tane bitter çikolata küçük parça en büyük zevkim..
Kilo olarak faydasını görmedim ama dinç tuttuğu,mutluluk verdiği kesin

Kahveyi içtikten sonra spor yaparsam inanılmaz etki ediyor metabolizmama ama işte çok çok seven biri değilim bir de içtiğim zaman spordan vazgeçmemem lazım

ben özellikle ölçtüm bunu kahve içtiğimin ertesi sabahı tuvalete hücum ediyorum çok rahatlatıyor gerçekten bide bağımlılık yapıyor galiba

Hep imrenmisimdir acı kahve içenlere. Bir iki kere denedim ama ciks bana gore degil. Onu nasıl içiyorsunuz yahu acı acı öyyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…