kahve telvesi kürü uygulayanlar

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6.952
Puanlar
158
Evettt başlıkta olduğu gibi uygulayip memnun kalan var mi benim gibi olumlu sonuç alan var mi ? Koltuk altinda seyrelmeler olustu mutlulukkkkkkk:KK51::KK49:

E peki 2 bacaga birden gunluk ne kadar telve gider? Cok gider ya

E peki 2 bacaga birden gunluk ne kadar telve gider? Cok gider ya
Cok gider ama yakınlarinizdan içtikleri kahvenin telvesini dokmemesini isteyebilirsiniz boylece daha kolay birikim olur. Aman sakin asiri derecede kahve tuketmeyin selulitleriniz olusur kas yapalim derken goz cikarmayalim:KK53:

Cok gider ama yakınlarinizdan içtikleri kahvenin telvesini dokmemesini isteyebilirsiniz boylece daha kolay birikim olur. Aman sakin asiri derecede kahve tuketmeyin selulitleriniz olusur kas yapalim derken goz cikarmayalim:KK53:
He he. Bi komsudan kahve telvesi dilenmedigimiz kalmisti onu da yapak tam ola dimi.
Saka bi yana. Midem bulanir benim baskalarindan kahve telvesi alip onu suremem biyerlerime

tam olarak nasıl uygulanıyor. Açıklayabilir misiniz?
Hangi bolgeye yapmak istiyorsan kökten temizleme islemi yap agda epilator falan ama bu kürü yüzümüze uygulamiyoruz. Iki yemek kasigi telve ve bir yemek kasigi karbonati karistirip temizledigin bolgeye ovusturarak masaj yap 21 gun boyunca her gün. 21 gun sonunda haftada bir gun

değişik bi yöntemmiş ama o kadar telveyi bulmak zor iş

bende bugün duydum ve denemede fayda var diyerekten şu an kahvemi içiyorum birikince yapıyım ki aksamasın hiç dedim :KK48:

21 gün ben o kahveyi içmeden dökersem depresyona girerim :)

nasıl yapılıyor bu kahve telvesı anlamadım ben??? yardımcı olurmusunuz???

Back