- Emoji Skoru
- 6.952
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
Evettt başlıkta olduğu gibi uygulayip memnun kalan var mi benim gibi olumlu sonuç alan var mi ? Koltuk altinda seyrelmeler olustu mutlulukkkkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E peki 2 bacaga birden gunluk ne kadar telve gider? Cok gider ya
Canim illa icicez diye bi sart yok ama biz aman bosa gitmesin diye iceriz valla
Temizlencez diye kahve ice ice zombi olcaz..
Cok gider ama yakınlarinizdan içtikleri kahvenin telvesini dokmemesini isteyebilirsiniz boylece daha kolay birikim olur. Aman sakin asiri derecede kahve tuketmeyin selulitleriniz olusur kas yapalim derken goz cikarmayalimE peki 2 bacaga birden gunluk ne kadar telve gider? Cok gider ya
He he. Bi komsudan kahve telvesi dilenmedigimiz kalmisti onu da yapak tam ola dimi.Cok gider ama yakınlarinizdan içtikleri kahvenin telvesini dokmemesini isteyebilirsiniz boylece daha kolay birikim olur. Aman sakin asiri derecede kahve tuketmeyin selulitleriniz olusur kas yapalim derken goz cikarmayalim
He he. Bi komsudan kahve telvesi dilenmedigimiz kalmisti onu da yapak tam ola dimi.
Saka bi yana. Midem bulanir benim baskalarindan kahve telvesi alip onu suremem biyerlerime
Hangi bolgeye yapmak istiyorsan kökten temizleme islemi yap agda epilator falan ama bu kürü yüzümüze uygulamiyoruz. Iki yemek kasigi telve ve bir yemek kasigi karbonati karistirip temizledigin bolgeye ovusturarak masaj yap 21 gun boyunca her gün. 21 gun sonunda haftada bir guntam olarak nasıl uygulanıyor. Açıklayabilir misiniz?
zor değil ya en son bacak bölgesine de denedim çok fazla gitmiyor telve ovalayarak yaptımız için bütün bölgeye rahatca yetiyordeğişik bi yöntemmiş ama o kadar telveyi bulmak zor iş