- 17 Temmuz 2014
- 535
- 90
Yasinizi ogrenebilirmiyim?yükledim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasinizi ogrenebilirmiyim?yükledim canım
29 canımYasinizi ogrenebilirmiyim?
Tmam ozelden yazicam falinizi.29 canım
canım içini karartmışsin. iki kişi bir yola çıkıyorsunuz . karşılıklı ikili konuşma çıkmış.selam arkadaşlar fallaşalım mı falıma bakan arkadaşlara tarot yada katina bakıyorum
Eki Görüntüle 1389148 Eki Görüntüle 1389149 Eki Görüntüle 1389150 Eki Görüntüle 1389151 Eki Görüntüle 1389152 Eki Görüntüle 1389153 Eki Görüntüle 1389152 Eki Görüntüle 1389154 Eki Görüntüle 1389155
canım tarot bakmıştım sana katina bakacak durumda değilim daha sonra bakabilirim . sağol canım yorumuna sağlıkcanım içini karartmışsin. iki kişi bir yola çıkıyorsunuz . karşılıklı ikili konuşma çıkmış.
bir adam var geçmişe doğru bakıyor. sanki geride bıraktığı birini uzaktan takip ediyor gibi. uzun saçlı saçları savrulan bir kadınla karşılıklı konuşmalar var.
horoz gibi bir şey çıkmış. adağın var mıydı. eğer adağın yoksa sabah aydınlığında bir haber alacaksın.
ev gibi bir şey çıkmış. taşınma durumun olabilir. sıra sıra dizilmiş develerin var. parasal kısmetlerin var. aynı yerlerde develere bakan bir kadın duruyor. kafası karışık bu kadının. sanki kıskanarak bakıyor gibi. seni kıskanan biri olabilir dikkatli ol.
saçları dik siyah saçlı bir adam var. kafası çok belirgin çıkmış. sanırım baskın senin üzerinde. onunla karşılıklı konuşmalarınız var.
tabaktada 3 tane büyük balığın var. yalnız bir balık sırtını dönmüş. diğer balıklar birbirine bakıyor. herşey gönlünce olsun.
canım sana zahmet olmazsa katina açar mısın ?
rica ederim canım. istersen tarot çek. sana tarot yorumlayım.canım tarot bakmıştım sana katina bakacak durumda değilim daha sonra bakabilirim . sağol canım yorumuna sağlık
sağol canım benim kartlar yanımda değil şimdi ben sana katina bakınca kart çekip yazarım sana o zaman bakarsın olur murica ederim canım. istersen tarot çek. sana tarot yorumlayım.
olur canım.sağol canım benim kartlar yanımda değil şimdi ben sana katina bakınca kart çekip yazarım sana o zaman bakarsın olur mu
canım senin bi ara bi toplulukta yani uzun süre bi toplulukta canın sıkılmıs gibi ama suan seni dinleniyo olarak gördüm calısıyor musun bilmiyorum ama sanki izine cıkmıs gibisin ve biraz kafan rahatlamıs.Kahve falım
Eki Görüntüle 1560558 Eki Görüntüle 1560561 Eki Görüntüle 1560561 Eki Görüntüle 1560561 Eki Görüntüle 1560562 Eki Görüntüle 1560558 Eki Görüntüle 1560561 Eki Görüntüle 1560562 Eki Görüntüle 1560565 Eki Görüntüle 1560566 Eki Görüntüle 1560573 Eki Görüntüle 1560573 Eki Görüntüle 1560580 Eki Görüntüle 1560582 Eki Görüntüle 1560583
Redd bebeğim iyi bayramlar naber ya.olur canım.
Canım tabağında mutluluk göz yaşları var. Çok mutlu olacağın bir haber alacaksın. Havalara uçacaksın. Icindeki sıkıntıların bir kısmını atmışsın atıyorsun. Yalnız az bi sıkıntı kalmış. O da çok ufak bişy kendi içinde büyütüyorsun. Esmer bir erkek var sana uzaklardan bakıyor. Sanki gizli gizli takip ediyor seni.
Sağol canım yorumuna sağlık. Ben hala yatıyorum yaa. Kahvaltı hazırlıycam 1-2 saat sonra falına bakarım olur mu. Şimdi zaten tel. Den giriyorumCanım tabağında mutluluk göz yaşları var. Çok mutlu olacağın bir haber alacaksın. Havalara uçacaksın. Icindeki sıkıntıların bir kısmını atmışsın atıyorsun. Yalnız az bi sıkıntı kalmış. O da çok ufak bişy kendi içinde büyütüyorsun. Esmer bir erkek var sana uzaklardan bakıyor. Sanki gizli gizli takip ediyor seni.
Koç gibi bir şey çıkmış. Ya adagin var ya da koç burcu bir erkek hayatına girecek. Sen ona şaşkınlıkla bakıyorsun.
Iş para ile ilgili küçük kısmetlerin var. Tabakta da büyük bir balık gördüm. Bu aralar maddi yönden ferahlayacaksın
Kalabalık bir topluluk geliyor sana. Düğün nişan olabilir. Her şey gönlünce olsun.
Iyilik kuzuRedd bebeğim iyi bayramlar naber ya.
Olur canım sorun değil. Bende kahvemi içiyorum :)Sağol canım yorumuna sağlık. Ben hala yatıyorum yaa. Kahvaltı hazırlıycam 1-2 saat sonra falına bakarım olur mu. Şimdi zaten tel. Den giriyorum