- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
ilişkide sana daha düşkün olan taraf o çıktı.evlilik kartı var ama uzak zamanı gösteriyor, bu evliliğe onun ailesinden birileride ön ayak olabilir.belki başta ailesinden birileriyle sorunlar yaşamışsın onun kızkardeşi olabilir belki ya da ailesinden başka biri bu ama durumlar ilerleyen zamanlarda değişecek.
o ailenin sana olan saygısı artacak zamanla seni daha çok takdir etmeye başlayacaklar.
2 bayan 1 erkek arkadaşın var, bu kişiler sana ilerleyen zamanlarda bir teklif ya da öneriyle gelecekler, kartlar iyi bir şey olacağını söylüyor.
sevgilin şu an belki biraz rahat davranıyor, yani senin düşüncelerin ciddi ama o daha zamana bırakmak istiyor belkide.bu onun sana karşı ilgisiz olduğunu göstermez yapısı öyle.onun aklında ya da kalbinde başkası yok, hatta sadık biri olduğunu söyleyebilirim.
sevgilin biri yakın biri uzak zamanda olmak üzere parasal anlamda rahatlama yaşayacak.
ladyindream o baktığıniskambil falımı bana da bakar mısın? ben kumral beyaz tenliyim hoşlandığım biri var o da kural beyaz tenli. kafam çok karışık ve moralim çok bozuk bakarsan beni çok sevindirirsin.