• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve Süsleme Sanati

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzel ya canım kahve istedi

süperrr bende çok beğendim yaa..şaka gibi. millet neler yapıyor yaaa.... el yeteneği her yerde konuşuyor

hey yarabbim töbe töbe iki dakka icilecek kahveyi okadar süsledi ama ne yalan söyleyim bravo dogrusu eh ne diyelim afiyet olsun

çok güzeldi bayıldım gerçektan bir sanat bunları yapabilmek ,paylaştığın için teşekkürler

süper olmus ya valla bende denicem sanirsam bunlar italyan kahvesi espressoyla ve köpürtülmüs sütle yapilmis ama harika olmuslar tskler.

harika valla.....denesek olurmuki???

ben bu kahveyi susleyene kadar kahve buz gibi olur misafirlerde kalkip gider sırnaşık şey iyisi mi ben anam babam usulu kopuklu kahveye devam edeyim ama cok guzel bisey cok begendim sanat bu her yigidin harci degil haksizmiyim kizlar

valla çok canım çekti ne güzel yaptı öyle hemen bi kapiçinö kapıp geliyorum:kahve::kahve::kahve::kahve:

harika bir şey bu kimin aklına gelirki kahve süslemek ilginç

süperler yapalımda yapmasına içmeye kıyamayız yaaa...

süperrrrrrrrr bi içecek bencee bayılırımmmm

mukemmellllllllllll ay ben onları icmeye kıyamamki:kahve: okadar ugraştıktan sonra valla kimseye dokundurtmam

Harika ya bayıldım insan kıyamaz ya cokacimcoook

bence denemek gerek belki yapabilen olur o kisi yapabiliyorsa bizde alasini yapariz yahu

Back