• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kahve saç rengi üzerine altın sarı boyasam nasıl olur?

gissemli09

Pamuk Helva :)
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
147
8
116
merhaba bi sorum olucak kendi saç rengim kahve ama kendi saçım boya yok altın sarısına boyasam nasıl bir renk çıkar ortaya lütfen yardım:37:

Benim diplerim de kahveydi(diğer kısımlar açıktı boyanmıştı).Ben de Voilanın altın sarısıyla boyadım tüm saçımı.Her yer eşit oldu.Ben daha önce voilanın başka renklerinden hiç memnun kalmamıştım.Ama altın sarısı çok güzel açma özelliği de iyi sonuca ben bile inanamadım.Diplerle uçlar aynı renk oldu.Benim de kendi saçlarım kahverengi.Turunculuk hiç yok.Tavsiye ediyorum.

Benim saçlarım sarı oldu kızlar benim saçlarım da kahveydi.Şimdi altın sarısı benim saçlarım.Hem de ilk boyamada.Daha önce kuaförüm açıp balköpüğü tonlarında açık bir renge boyamıştı.Sonra iki ay kadar geçti diplerim çıktı.Ben de korktum dip boyası yapamadım.Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Voila aldım(içime sinmeyerek).Tüm saçımı açtı. Diplerim iki santim gelmişti koyu kahve kendi saç rengim ama her yeri aynı renk oldu.Bence dene canım.Saç rengin doğalmış oriale falan gerek yok.

Back