• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve rengi akıntı

ozlem_41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
5
0
1
42
Merhaba arkadaşlar, regli günüme
6 gün kala kahve rengi akıntı geldi. Saunaya gitmiştim. Onum etkisi oldu sandım. Bir hafta sürdü. Ara ara lekelenme gibi peçeteye kan geldi. Sonra regli oldum. İkinci günü hormon testi yaptırdım. Fsh 7,5 diğer değerlerde normal geldi. Ultrasonda 23,5 mm sol yumurtalıkta kist gözüktü. Doktor önemli değil dedi. İki regli sonrası kontrol ederiz dedi. Ama kahve rengi akıntım hala devam ediyor reglimin bitmesine rağmen. Kist yapar mı.

6 gün kala kahve rengi akıntı geldi. Saunaya gitmiştim. Onum etkisi oldu sandım. Bir hafta sürdü. Ara ara lekelenme gibi peçeteye kan geldi. Sonra regli oldum. İkinci günü hormon testi yaptırdım. Fsh 7,5 diğer değerlerde normal geldi. Ultrasonda 23,5 mm sol yumurtalıkta kist gözüktü. Doktor önemli değil dedi. İki regli sonrası kontrol ederiz dedi. Ama kahve rengi akıntım hala devam ediyor reglimin bitmesine rağmen. Kist yapar mı.
Aynı durum bende de oldu geçen ay kist var dendi büyük ihtimal ondan kaynaklı bişey

Kist olduğunda ara kanama yapabiliyor sanırım. Bir ara stres olduğum bir dönem bende de olmuştu ama tam kahve değildi açık pembeydi

Back