Kahve rengi akinti ve kan gelen oldumu?

Kızlar gecen ay adet gördüm 3 gün sürdü 3 4 gündür aşırı yoğun akıntım var ve adet günüme daha çok var 2 haftadan fazla var kanlı akıntım geldi peceteyle silince hafiften bir kan lekesi geldi acaba bu nedir bilen var mı ?

Arkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen benim adetime 15 gün kala falan yumurtlama döneminden sonra kahverengi akıntım gelmeye başladı ben 2.bebişimi istiyorum Allah kısmet ederse ama bu akıntılar 4-5gündür devam ediyor ve kanlı akıntı şeklindede geliyor ara ara ben çok üzgünüm bikaç gündür ilk kez böyle bişey oluyor ne olabilir lütfen bi fikri olan yazsın

Canım geçen ay bendede aynı şey oldu ve bu ay adet olmadım haamileyim diye sevindim bende Allah nasip ederse hayırlısı ile ikinci çocuķ istiyorum.test yaptım ama negatif çarşambaya randevum var neden olduğunu doktor söyler artık sende bi doktora git bence

Çok sağol canım eğer geçmezse gideceğim mutlaka ama adet olmayı bekliyorum eğer olmazsam test yaparım baktım negatifse hemen dr.a giderim sen bi git bakalım ne diyecek burada paylaş lütfen hakkımızda hayırlısı inşallah

Tamam canım gidiyim seni haberdar ederim her şeye rağmen umutluyum inşallah hayırlı haberler alırım Rabbim evlatlarımıza hayırlısı ile birer kardeş versin inşallah. .

UOTE="strawberrylips, post: 45057256, member: 44865"]Yaa bende tam cvp yazmıştım sana,hayırlısı olsun canım inşallah diğer ay olur[/QUOTE]

Sağol canım hakkımızda hayırlısı kısmet işi bunlar napcan.Allah yavrularımıza uzun ömürler versin bizlere bağışlasın inşallah..ben iki yıl önce kürtaj oldum bir dahada gebe kalamadım bir yerimi bozdular galiba.. bu arada bu sitede yeniyim bir önceki mesajda yanlışlık oldu.

Önemli değil canım bende geçen yıl bi düşük yaşadım doğru zamanı bekliyorlardır bebişler gelmek için olur inşallah bizde buradan paylaşırız mutlu haberlerimizi

Benim başıma geldi cnm bence en kısa sürede doktora görünmelisin . Acil şifalar...

Arkadaşlar benimde adet tarihime 9gun vardi 3gun az az koyu kahve rengi lekem oldu adet tarhimde tekrar lekem oldu bi hafta gecti aradan yine lekem oluyor neden olabilir bu sorunu yasayan varmi çocuk istiyoruz olmuyor test yapmaya cesaretim yok

Kızlar ben doktora gittim hiç bir şey çıkmadı ne us de nede kan tahlillerinde galiba yumurta kalitesi düşmeye başlayınca öyle kahve rengi akıntı olurmuş hakkımızda hayırlısı inşallah..

Kızlar ben doktora gittim hiç bir şey çıkmadı ne us de nede kan tahlillerinde galiba yumurta kalitesi düşmeye başlayınca öyle kahve rengi akıntı olurmuş hakkımızda hayırlısı inşallah..
Bende çarşamba gideceğim inşallah aynı şeyi bende duymuştum yumurta kalitesi o ay düşükse kahverengi leke şeklinde olurmuş yumurtlama bakalım dr.sonuçlarına göre yumurta kalitesini artırıcı şeyler bulup yapmaya çalışacağım inşallah bian önce hayırlısıyla gelir bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…