- 5 Ocak 2016
- 315
- 252
- 23
- Konu Sahibi Duyguseda06
-
Çok sağol canım eğer geçmezse gideceğim mutlaka ama adet olmayı bekliyorum eğer olmazsam test yaparım baktım negatifse hemen dr.a giderim sen bi git bakalım ne diyecek burada paylaş lütfen hakkımızda hayırlısı inşallahCanım geçen ay bendede aynı şey oldu ve bu ay adet olmadım haamileyim diye sevindim bende Allah nasip ederse hayırlısı ile ikinci çocuķ istiyorum.test yaptım ama negatifçarşambaya randevum var neden olduğunu doktor söyler artık sende bi doktora git bence
Tamam canım gidiyim seni haberdar ederim her şeye rağmen umutluyum inşallah hayırlı haberler alırım Rabbim evlatlarımıza hayırlısı ile birer kardeş versin inşallah. .Çok sağol cainşallah eğer geçmezse gideceğim mutlaka ama adet olmayı bekliyorum eğer olmazsam test yaparım baktım negatifse hemen dr.a giderim sen bi git bakalım ne diyecek burada paylaş lütfen hakkımızda hayırlısı inşallah
İnşallah canım Allah büyük...Umarım hayırlı haberlerle gelirsinTamam canım gidiyim seni haberdar ederim her şeye rağmen umutluyum inşallah hayırlı haberler alırım Rabbim evlatlarımıza hayırlısı ile birer kardeş versin inşallah. .
Yaa bende tam cvp yazmıştım sana,hayırlısı olsun canım inşallah diğer ay olurMalesef adet oldum ben
Önemli değil canım bende geçen yıl bi düşük yaşadım doğru zamanı bekliyorlardır bebişler gelmek için olur inşallah bizde buradan paylaşırız mutlu haberlerimiziSağol canım hakkımızda hayırlısı kısmet işi bunlar napcan.Allah yavrularımıza uzun ömürler versin bizlere bağışlasın inşallah..ben iki yıl önce kürtaj oldum bir dahada gebe kalamadım bir yerimi bozdular galiba.. bu arada bu sitede yeniyim bir önceki mesajda yanlışlık oldu.
Benim başıma geldi cnm bence en kısa sürede doktora görünmelisin . Acil şifalar...Arkadaşlar merhaba ben iki gündür kahve rengi akintim geliyor sabahları bugün koyu kahve rengi akintim geldi sonra çok az miktarda koyu kan geldi ve açık kan akiyo yavaş yavaş var la yok arası korkuyorum adetim de geçti bir hafta oldu biteli ne demek bu bilen başına gelen var mi ?
Bende çarşamba gideceğim inşallah aynı şeyi bende duymuştum yumurta kalitesi o ay düşükse kahverengi leke şeklinde olurmuş yumurtlama bakalım dr.sonuçlarına göre yumurta kalitesini artırıcı şeyler bulup yapmaya çalışacağım inşallah bian önce hayırlısıyla gelir bebişlerimizKızlar ben doktora gittim hiç bir şey çıkmadı ne us de nede kan tahlillerinde galiba yumurta kalitesi düşmeye başlayınca öyle kahve rengi akıntı olurmuş hakkımızda hayırlısı inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?