- 30 Ocak 2016
- 5
- 0
- 16
- 32
- Konu Sahibi Duyguseda06
-
Arkadaşlar merhaba ben iki gündür kahve rengi akintim geliyor sabahları bugün koyu kahve rengi akintim geldi sonra çok az miktarda koyu kan geldi ve açık kan akiyo yavaş yavaş var la yok arası korkuyorum adetim de geçti bir hafta oldu biteli ne demek bu bilen başına gelen var mi ?
Bilemiyirum belki birdaha hamile olabilirsin test yapsaydın bende test yaptım dün ve bugün silik ikinci çizgi gördüm oyuzden şimdi doktora gidiyorum kahve rengi lekeden korkma ama eski adet kanı diyorlar dokuluyormus ama hani bende de oldu sonra kan da geldi bakalım hayırlısi kötü düşünme sakın canimArkadaşlar size birşey sormak istiyorum lütfen yardımcı olun 1 ay önce düşük yaptım 1 aylık ve 3-4 gundur kahverengi akintim oluyordu bir anda kesildi tamamen ve beyaz akıntıya dönüştü ve kasıkta ağrı var lütfen acil cevap
Bilemiyirum belki birdaha hamile olabilirsin test yapsaydın bende test yaptım dün ve bugün silik ikinci çizgi gördüm oyuzden şimdi doktora gidiyorum kahve rengi lekeden korkma ama eski adet kanı diyorlar dokuluyormus ama hani bende de oldu sonra kan da geldi bakalım hayırlısi kötü düşünme sakın canim
Hamileyim doktor öyle dedi allahıma şükürler olsun inşallah seninde olur tüm isteyenlerin olur inşallahYazyagmuru
Insallah hamilesindir canimallah hayirlisini nasip etsin. Insallah bendede vardir bir ümit
Yok ilk hamileligim benimCok sevindim canim allah kucagina almayi nasip etsinn tabi banada cocuk nasip etsin :) sen dusugun ustune mi hamile kaldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?