Kahve rengi akinti ve kan gelen oldumu?

Duyguseda06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
5
0
16
32
Arkadaşlar merhaba ben iki gündür kahve rengi akintim geliyor sabahları bugün koyu kahve rengi akintim geldi sonra çok az miktarda koyu kan geldi ve açık kan akiyo yavaş yavaş var la yok arası korkuyorum adetim de geçti bir hafta oldu biteli ne demek bu bilen başına gelen var mi ?

Önemsiz bir yumurtalık kisti olabilir. Ben de öyle oluyordu. Bir sonraki adetle atılıyor genelde.

Arkadaşlar merhaba ben iki gündür kahve rengi akintim geliyor sabahları bugün koyu kahve rengi akintim geldi sonra çok az miktarda koyu kan geldi ve açık kan akiyo yavaş yavaş var la yok arası korkuyorum adetim de geçti bir hafta oldu biteli ne demek bu bilen başına gelen var mi ?

YADA HAMİLE OLABİLRSİN CANIM GECİKTİUSEN Bİ TEST YAP

Benimde iki gündür böyle kahverengi akıntı ve silince kirmizi ve açık pembe de oluyor kan geliyor anlamadım adet olucam yani daha adet gecikmedi bide hormon testi yapılacaktı bu ay adet gelince gidecektim ama bu adetim degilki neyapcam bilmiyorum hamile değilim test de yaptim

Ben gitmiştim diğer aylar bana düzenlemesi için bitkisel agnus castus diye hap verdi hayt tohumu ama hep kahverengi leke ydi şimdi geçen ayla bu ayda kahverengi leke li kırmızı pembe anlamadım kan gibi geliyor ya işte adetin gelince ara ve 3.günü gel dedi bana hormon testi için kan alinacak acaba şimdi arayip gitsemmi diyorum bilemedim ama adet geldiği gün gidilir diye biliyorum

Cuma gidiyorum kan aldiricam bugün normal kanama adete çevirdi ama çok az geliyor adetim. Hormon testi yapilacak ne olacak hayırlısı olsun inşallah hamile olmak istiyorum bende 5 aydır deniyoruz bakalım allahım hakkımızda hayırlısıni versin

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum lütfen yardımcı olun 1 ay önce düşük yaptım 1 aylık ve 3-4 gundur kahverengi akintim oluyordu bir anda kesildi tamamen ve beyaz akıntıya dönüştü ve kasıkta ağrı var lütfen acil cevap

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum lütfen yardımcı olun 1 ay önce düşük yaptım 1 aylık ve 3-4 gundur kahverengi akintim oluyordu bir anda kesildi tamamen ve beyaz akıntıya dönüştü ve kasıkta ağrı var lütfen acil cevap
Bilemiyirum belki birdaha hamile olabilirsin test yapsaydın bende test yaptım dün ve bugün silik ikinci çizgi gördüm oyuzden şimdi doktora gidiyorum kahve rengi lekeden korkma ama eski adet kanı diyorlar dokuluyormus ama hani bende de oldu sonra kan da geldi bakalım hayırlısi kötü düşünme sakın canim

Yazyagmuru
Bilemiyirum belki birdaha hamile olabilirsin test yapsaydın bende test yaptım dün ve bugün silik ikinci çizgi gördüm oyuzden şimdi doktora gidiyorum kahve rengi lekeden korkma ama eski adet kanı diyorlar dokuluyormus ama hani bende de oldu sonra kan da geldi bakalım hayırlısi kötü düşünme sakın canim

Insallah hamilesindir canimallah hayirlisini nasip etsin. Insallah bendede vardir bir ümit

Cok sevindim canim allah kucagina almayi nasip etsinn tabi banada cocuk nasip etsin :) sen dusugun ustune mi hamile kaldin canim

Aynı şeyi bende yaşadım ocak 1 de adet oldum 17 de kahve rengi akıntım oldu üç gün boyunca şimdide adet olmadım normalde her ay adet gününden dört beş gün erken gelir ama yok gelmiyor test yaptım hamile değilim çok üzülüyorum..bu arada yazyagmuru888 tebrik ederim darısı başımıza :)

Dayanamadim nest yaptim negatif cok üzgünüm 2 yil ugrastiktan sonra ilk kez hamile kalmistim simdi ise yok :KK43:

Back