• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kahve mi röfle mi sorunsalı

Evet bu renk çikolata kahve yazınca çıkıyor ama bencede çikolata kahve değil bu.
Şimdi senin zeminin açık renk olduğu için rengi kızıla bakmayan bir kahve tonunu deneyebilirsin birden çok kopkoyu olmaz zaten altı açık renk olduğu için senin renginde benimki gibi durur
Lorealin kahvelerinden birini denemelisin :54:[/QUOTE]kuaföre gitsem önce saçımı açar mı yoksa direkt üstüne mi yapar boyayı?

Evet bu renk çikolata kahve yazınca çıkıyor ama bencede çikolata kahve değil bu.
Şimdi senin zeminin açık renk olduğu için rengi kızıla bakmayan bir kahve tonunu deneyebilirsin birden çok kopkoyu olmaz zaten altı açık renk olduğu için senin renginde benimki gibi durur
Lorealin kahvelerinden birini denemelisin :54:
kuaföre gitsem önce saçımı açar mı yoksa direkt üstüne mi yapar boyayı?[/QUOTE]

Daha önce röflenin üzerine farklı bir renk uygulaması için kuaföre gitmemiştim.Ama bence senin şuan boyamak istediğin renkler saç renginden koyu olduğu için açma işlemi uygulamaz diye düşünüyorum.Ama aralarda renk farkı olmaması için bir işlem uygulayacağı kesin :31:

Evet bende bu resimde sağdaki rengi beğendim ama bunu tam bu renk olması için hangi marka hangi no ile uygulamak gerekir acaba yada kuaföre ne demeliki aynı bu tonda olsun?
$çikolata-kahve-saç-renkleri-1.jpg

kuafore gıtsen de once roflelerını kapatmaya calısacak bıraz daha koyu renkle paketleyecek onları sonra dıplerı ve gerı kalanları ıstedıgın renge boyayacak eger ıı bı kuaforse tutturabılır ama rofleden sonra tek ıslemde roflelı yerlerın aynı renk olmasını bekleme cunku yıkadıgın zaman akacak ancak 3-4 boyamadan sonra akmaz oturur ama yınede roflelı yerlerde bı ısıltı kalacak merak etme kotu olmıcak :1:

en sondakine bayıldım.aradığım tam da o :8:

Bence sen bu rengi göster kuaföre o aynı renk yapsın bende çok beğendim o rengi :16:Ama rengi mutlaka gösterki sonra bir süprizle karşılaşma İnşallah istediğin rengi elde edersin :54:

İyi geceler :80::80::80:

Evet bende bu resimde sağdaki rengi beğendim ama bunu tam bu renk olması için hangi marka hangi no ile uygulamak gerekir acaba yada kuaföre ne demeliki aynı bu tonda olsun?
Eki Görüntüle 229650

sagdakı resım buyuk ıhtımal altın cıkolata rengı ve altında rofle yok ama tabı cekımlerden dolayı ısık vs etkılıyor boyle ısıltılı duruyor sac rengının koyuluguna baglı olarak kuafor ayarlayabılır

altın yada bronz cıkolata ıstedıgınız renk ama yınede ıı bı kuafore gıdıp konusun rofle olunca renk farkı olabılır

Back