kızlar bende sarı röfle vardı bende koyultmak istedim fındık kabuğuna kendim boyadım ama sonuç istediğim gibi olmadı.röfleler aynen kalırken dipler çok koyu oldu.kuaföre gitmem lazım.hala karar veremedim röfleye mi devam etsem yoksa çikolata kahve tarzı bir şey mi kullansam?
röfleyi eşim seviyor daha gösterişli ve seksi duruyor.ama fön bekliyor,sık tazeleme istiyor boyamasan dipler bağırıyor.üstelik pahalı.
kahveye geçsem hiç yapmadım daha önce merak ediyorum,tenime gidecek,dipleri gelince o kadar kötü görünmeyecek ve ucuz ama öbürü kadar gösterişli olmaz herhalde...ne yapsam ben de bilemedim.fikir verir misiniz?
Ten rengin ne renk ve doğal saç rengin nedir.
beyaz tenliyim.orjinal saç rengim siyah hemi de simsiyah.
işte büle canım :86:Eki Görüntüle 229645
Bence süper duruyor
Gerçi bu tende hangi saç rengi kötü durabilirki
Röfleli saçınızıda merak ettim :26:
Zahmet olmazsa ve varsa birde röfleli saçınızı ekleyebilirmisiniz
öff sende gece gece foto arattırıyorsun bana hadi bir de röfleli bulam.bu arada teşekkür ederim
ama üstteki resimde saçım siyah da olsa hafif kahve gibi çıkmış onu biraz daha açın kafanızda.şöyle koyu olmayan bir kahve tonu nasıl olur şunun gibi Eki Görüntüle 229647
be ekledıgın foto koyu karamel gıbı duruo aralarında balyaj var ama olabılır
Bende şimdi netten koyu renk tonlarına bakıyordum senin için inanyellowkity bir akıl ver ya.tabi kendin güzel saç rengini buldun oooh rahatsın.başkaları ne olursa olsun de mi?:84:
Demek bütün sülale seni kısakanıyorsağol canım sıkıldım zaten röfleden.bir de ben yapınca sülaledeki bütün kadınlar yaptırdı iyice soğudum.şimdi kahveye geçersem onlar da kahve yaparlar artık.
çikolata kahve diyor ama...
illa aynısı değil bu ton yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?