• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kahve mi röfle mi sorunsalı

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
kızlar bende sarı röfle vardı bende koyultmak istedim fındık kabuğuna kendim boyadım ama sonuç istediğim gibi olmadı.röfleler aynen kalırken dipler çok koyu oldu.kuaföre gitmem lazım.hala karar veremedim röfleye mi devam etsem yoksa çikolata kahve tarzı bir şey mi kullansam?
röfleyi eşim seviyor daha gösterişli ve seksi duruyor.ama fön bekliyor,sık tazeleme istiyor boyamasan dipler bağırıyor.üstelik pahalı.
kahveye geçsem hiç yapmadım daha önce merak ediyorum,tenime gidecek,dipleri gelince o kadar kötü görünmeyecek ve ucuz ama öbürü kadar gösterişli olmaz herhalde...ne yapsam ben de bilemedim.fikir verir misiniz?

kızlar bende sarı röfle vardı bende koyultmak istedim fındık kabuğuna kendim boyadım ama sonuç istediğim gibi olmadı.röfleler aynen kalırken dipler çok koyu oldu.kuaföre gitmem lazım.hala karar veremedim röfleye mi devam etsem yoksa çikolata kahve tarzı bir şey mi kullansam?
röfleyi eşim seviyor daha gösterişli ve seksi duruyor.ama fön bekliyor,sık tazeleme istiyor boyamasan dipler bağırıyor.üstelik pahalı.
kahveye geçsem hiç yapmadım daha önce merak ediyorum,tenime gidecek,dipleri gelince o kadar kötü görünmeyecek ve ucuz ama öbürü kadar gösterişli olmaz herhalde...ne yapsam ben de bilemedim.fikir verir misiniz?

Ten rengin ne renk ve doğal saç rengin nedir.:40::61:

bence kendın al bır acık kumral boya dıplerı geldıkce boyarsın hem cok acık olmaz roflelerıne dokunma kalsın uzayıp uclara ınınceye kadar ıdare edersın hem sarı olursun hemde her ay kuafore boya yaptırmana gerek kalmaz

beyaz tenliyim.orjinal saç rengim siyah hemi de simsiyah.

Beyaz ten ve siyah saç :16::16::16:
Beyaz tenli siyah saçlı çok az kişi görüyorum ve yakışanda süper duruyor eğer varsa siyah saçlı resmin kenarından köşesinden kırpıp ekleyebilirmisin hem fikir vermemiz daha kolay olur renk konusunda:34:

işte büle canım :86: $149.jpg

Bence süper duruyor :16::16::16:
Gerçi bu tende hangi saç rengi kötü durabilirki:54:
Röfleli saçınızıda merak ettim :26:
Zahmet olmazsa ve varsa birde röfleli saçınızı ekleyebilirmisiniz:77:

öff sende gece gece foto arattırıyorsun bana hadi bir de röfleli bulam.bu arada teşekkür ederim :17:

öff sende gece gece foto arattırıyorsun bana hadi bir de röfleli bulam.bu arada teşekkür ederim :17:

Ama sana renk konusunda fikir verebilmek için dedimdi :78:
Hem başka arkadaşlarda iki resim arasından seçim yaparlar fenamı olur :34:
:54::54::54:

ama üstteki resimde saçım siyah da olsa hafif kahve gibi çıkmış onu biraz daha açın kafanızda.şöyle koyu olmayan bir kahve tonu nasıl olur şunun gibi Eki Görüntüle 229647

Röflede güzel durmuş ama bence kesinlikle koyu renk daha güzel duruyor.Ten rengin siyahda çok daha güzel görünüyor.Birinci tercihim siyahtan yana ama siyah yapmak istemezsen son eklediğin renk çok güzel o renk yada çok az koyusu güzel olur:31:

yellowkity bir akıl ver ya.tabi kendin güzel saç rengini buldun oooh rahatsın.başkaları ne olursa olsun de mi?:84:

sağol canım sıkıldım zaten röfleden.bir de ben yapınca sülaledeki bütün kadınlar yaptırdı iyice soğudum.şimdi kahveye geçersem onlar da kahve yaparlar artık.:19:

aslında bende su ara sacımı degıstırmek ıstıyorum roflelerım var ve acık tenlıyım acık tenlılerde ara renkler cok canlı durmuyor derım bakır karamel yada bakır kızıl dusunebılırsın :1:

yellowkity bir akıl ver ya.tabi kendin güzel saç rengini buldun oooh rahatsın.başkaları ne olursa olsun de mi?:84:
Bende şimdi netten koyu renk tonlarına bakıyordum senin için inan :38:
sağol canım sıkıldım zaten röfleden.bir de ben yapınca sülaledeki bütün kadınlar yaptırdı iyice soğudum.şimdi kahveye geçersem onlar da kahve yaparlar artık.:19:
Demek bütün sülale seni kısakanıyor :21:Tabi senin peşinden kahve yaptıranlar olabilir ama hepsi seninle aynı ten rengine sahip olmadığından senin yaptıracağın rengi onlar taşıyamaz sen rahat ol :34:
çikolata kahve diyor ama...
illa aynısı değil bu ton yani...

Evet bu renk çikolata kahve yazınca çıkıyor ama bencede çikolata kahve değil bu.
Şimdi senin zeminin açık renk olduğu için rengi kızıla bakmayan bir kahve tonunu deneyebilirsin birden çok kopkoyu olmaz zaten altı açık renk olduğu için senin renginde benimki gibi durur
Lorealin kahvelerinden birini denemelisin :54:

Bu renk nasıl :31:
Lorealin renkleri beklenenden biraz daha koyu oluyor bu renk az koyu tutarsa çok güzel olur diye düşünüyorum
Lorealin kahve tonlarından birini daha önce boyamıştım siyah gibi olmuştu bu renkte biraz koyu tutar ve güzel olur bence
Eki Görüntüle 229648

Back