• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve lekelenme olsada gebeliği devam eden arkadaşlar

margaritha

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
429
1
296
43
İstanbul
merhaba arkadaşlar 15 ıncı günümden beri kahverengi lekelenmeler gelıyo az az ama çok korkuyorum doktorum kırmızı olmadığı sürece korkulcak bişey yok dedi ama korkuyorum 3 gündür devam edıyo sizdede böyle olup hersey yoluna girdimi 2 tane blast embrıyo transferm oldu bu arada 3 üncü denememız

canim keseyi ya da keseleri gordunuz mu, biliyorsun dogalda da tup bebekte kahverengi lekelenmeler hep yasaniyor onlarca ornegini okudum, gonlunu ferah tut tabiiki de saglikli ilerleyecek bundan baska bir seyi dusunmemeye calis, zor ama senin bebsilere morelli ve guclu olarak yardimci olman lazim.

margaritacim bak deger konusunda da iki gun kendini cok uzdun sonra ne guzel cikti degerin simdi de Insallah bosuna uzuluyorsun doktorunun dedigini dikkate al eger o supheli gorseydi senle oyle rahat konusmazdi, kendini kotusune alistiriyorsun farketmeden vucuduna olumsuz komutlar veriyorsun, lekelenme hamilelerin cogunda oluyor, belki uc embroyodan birini rahim emiyor ondan oluyor ya da nedenini bilemeyecegimiz bir suru nedenden birinden sen kendine dikkat et, kendini iyi dusuncelere motive et her sey daha guzel olucak.

margaritha hayirli olsun bebisin...saglikla kucagina alman dilegiyle..
arkadasim transferin 9.gunu beni arayip kanamasi basladigini sonucun negatif oldugunu soyledi..cok uzuldu agladi..12.gun ogrendiki hamileymis...sonra kese gorme kalp atisi gorme..simdi 10 haftalik hamile halen kanamasi devam ediyor..doktor cok siddetli olmadikca korkma kimilerinde bu 9 ay devam edebilir demis..
endiselenip kendinide buyumeye baslayan bebisinide uzme..hayirlisiyla hersey yolunda gidecek..

canım moral verdıgın için çok sağol inşallah hersey yolunda gıder

tatlım benim tüp bebek topiğinde o kadar çok kanaması olan arkadaşlar var bi görsen o kadar çok zaman kanmaları oldu ki hala bile olanlar var cnm sen sıkma canını doktorunun da dediği gibi lekelerin kan rengi olmaması çok önemli bide şu var içerimizi o kadar kurcaladılar bi sürü şey yaptılar olabilir yani

bnm arkadaşımın ablası normal hamile kaldı 4 aylık hamile ilk günden beri kanaması var sen sıkma canını ama dinlen bnm bildiğim yatman lazım dinlenmen lazım tatlım dua edicem sanada

tatlım benim tüp bebek topiğinde o kadar çok kanaması olan arkadaşlar var bi görsen o kadar çok zaman kanmaları oldu ki hala bile olanlar var cnm sen sıkma canını doktorunun da dediği gibi lekelerin kan rengi olmaması çok önemli bide şu var içerimizi o kadar kurcaladılar bi sürü şey yaptılar olabilir yani

bnm arkadaşımın ablası normal hamile kaldı 4 aylık hamile ilk günden beri kanaması var sen sıkma canını ama dinlen bnm bildiğim yatman lazım dinlenmen lazım tatlım dua edicem sanada

margaritha arkadasim gizemlinin dedigi gibi o kadar cok kadin gebeliginin ilk uc ayinda lekelenme yasiyor ki, sasarsin. benim 5. haftanin sonlarinda basladi, 8. haftanin bitmesiyle bitti. Lekelenme hatta kanama cok goruluyor. Hicbir seyin sonu degil ama ciddiye alinmayacak bir konu da degil. Doktorunun dedigi gibi kirmizi olmadikca endiselenecek fazlaca birsey yok. Ben de 3 doktora gorunmustum hepsi ayni seyi soyledi. Kese gorunmeden zaten sana kanamanin niteligini doktor soyleyemez. Ultrasona girince kesenin rahime tutundugu yerlerde kanama gorulmesi dusuk riski anlamina geliyor. Bir de rahim buyudugu icin ve bebek yer actigi icin kanayan yerler var, o normal. Doktor bunu tespit edebiliyor ama dedigim gibi kese gorunecegi zaman....

Sen bu ara uzan, calisma, ev isi yapma. Aspirin turevi coraspin filan gibi bir ilac kullaniyorsan onu kes, ve kullandigin progestan fitil ya da jeli hic aksatmamaya calis. Hatta fitil kullaniyorsan sabah ve oglen uzeri olana birer tane daha ekle. Kendini de asla ama asla uzme, cunku hicbir terslik olmayacak, bebegin de etkilenmesin boylece:)))

ben 22 haftama kadar kanamalı lekelenmeliydim. istirahatla geçdi günlerim ama çok şükür bu günlere geldik....içini ferah tut...

inşallah arkadaslar moral verdıgınız için cok mutluyum şu an geçer inşallah ama bana coraspini kesme dedı progesteronuda sabah aksam kullanıyorum

canım benim hamileliğimin ilk döneminde oldu sonra kanamay çevirdi çok şükür bişey olmadı ama devamlı yattım bence yat dinlen dikkat et biraz ki kesilsin.İş yapma WC haricindede pek dolaşma

belki asprin biraz da tetikliyordu margaritacim Insallah aspirini kesince hemen gecicektir. artti diyorsun renginde degisme var mi? degerine guven bebegin gelisiyor Masallah.

ne güzel yazmışsınız. benimde 2.tüp bebek denemem 12. gün değerim 8 çıkmıştı. bütün gün ağladım. doktora ben iğne kullanıycam dedim. doktor. 2.gün iğne kullanmamı sonra tekrar test yapmamı söyledi. 14. gün 23 ve şimdi 1052 ama 1 haftadır. özellikle 2-3 gündür ciddi kanamam var. sürekli ama kahverengi çok korkuyorum. kesede daha gözükmedi bende bir sıkıntı olacak diye korkuyorum. lekenin sürekli gelmesi normal mi arkadaşlar

ne güzel yazmışsınız. benimde 2.tüp bebek denemem 12. gün değerim 8 çıkmıştı. bütün gün ağladım. doktora ben iğne kullanıycam dedim. doktor. 2.gün iğne kullanmamı sonra tekrar test yapmamı söyledi. 14. gün 23 ve şimdi 1052 ama 1 haftadır. özellikle 2-3 gündür ciddi kanamam var. sürekli ama kahverengi çok korkuyorum. kesede daha gözükmedi bende bir sıkıntı olacak diye korkuyorum. lekenin sürekli gelmesi normal mi arkadaşlar
hilbaycım ben 2 gün önce düşük yaptım kürtaj oldum ama benım kırmızıya döndü kanamam çok şiddetlıydı ve ağrım vardı adet kanamasından çok daha fazlaydı kahverengıyse korkma canım zaten yiyecek lokması varsa önune geçilmez stres yapma bebegınıde üzme olurmu çok öptüm

Back