Slm canım bende de ilk korunmayı bırakınca öle oldu ilk gün leke sonraki gün de az az kanama oldu sonra düzgün regl oldum zatenMerhaba kızlar son üç ay adet tarihim ;
Eylül adet tarihi: 12/09/2021
Ekim adet tarihi : 13/10/2021
Kasım adet tarihi: 17/11/2021
Aralık adet tarihi : 15/12/2021 akşam 18:30 giibi kahve leke gördüm az bişe bi çay kaşığı kadar normalde devamında kan gelir ama 6 saatir ne leke ne regl kanaması hiç bişe yok 2 aydır korunmayı bıraktık bu ay ki ovulasyon testine göre tarihleri değerlendik. Bugün regl oldum dedim ama 6 saattir lekenin devamı yok hiç böyle olmazdı sizce tutunma kanaması olabilir mi ??
Regliniz 1 gün gecikmiş varsa kaset testte çıkar bi test yapın benceMerhaba kızlar son üç ay adet tarihim ;
Aralık adet tarihi : 15/12/2021 akşam 18:30 giibi kahve leke gördüm az bişe bi çay kaşığı kadar normalde devamında kan gelir ama 6 saatir ne leke ne regl kanaması hiç bişe yok 2 aydır korunmayı bıraktık bu ay ki ovulasyon testine göre tarihleri değerlendik. Bugün regl oldum dedim ama 6 saattir lekenin devamı yok hiç böyle olmazdı sizce tutunma kanaması olabilir mi ??
DimiSlm canım bende de ilk korunmayı bırakınca öle oldu ilk gün leke sonraki gün de az az kanama oldu sonra düzgün regl oldum zaten
Evet 2 aydır korunmuyoz normalde çok düzenliydim ama korunmayı bırakalı kaporta cozuttuKorunmayı bırakınca böyle değişik haller oluyor çoğu zaman
Testim yok yarın kanamaya dönmezse test yaparım belki gelmeden sinyal veriyordurRegliniz 1 gün gecikmiş varsa kaset testte çıkar bi test yapın bence
Gebelik testi yapmadan bunu kim bilebilir? Yani bi garip geldiyse yapıverin 5 tl lik bi testMerhaba kızlar son üç ay adet tarihim ;
Daha önce birinin başına gelmiştir belki böyle bişey diye sordum neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım? 5 tl LİK testten kaçtığım yok zaten durum devam ederse alınır yapılır.Gebelik testi yapmadan bunu kim bilebilir? Yani bi garip geldiyse yapıverin 5 tl lik bi test
Neden rahatsız olayım ki fikrimi söyledimDaha önce birinin başına gelmiştir belki böyle bişey diye sordum neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım? 5 tl LİK testten kaçtığım yok zaten durum devam ederse alınır yapılır.
Bende ilk kez böyle bişe yaşadığımdan paylaşmak istediim acaba aynı durumu yaşayan var mı diye size saçma gelebilirNeden rahatsız olayım ki fikrimi söyledim
Bir fikrim daha var onuda söyleyeyim nacizane kızmayın lütfen kötü bir niyetle yazmadımDaha önce birinin başına gelmiştir belki böyle bişey diye sordum neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım? 5 tl LİK testten kaçtığım yok zaten durum devam ederse alınır yapılır.
Teşekkür ederim amaç böyle fikirler almak işte yeni evlendim ve çocuk sahibi olma fikrine yeni alıştım inanın bazı şeyleri yen yeni öğreniyorum mesela hamile kalmak için ayda sadece 1 gün şansımız olduğunı gerisini siz düşününBir fikrim daha var onuda söyleyeyim nacizane kızmayın lütfen kötü bir niyetle yazmadımbazen stres altında yada mevsimsel değişiklikten sanırım az regl oluyorum ve sizin dediğiniz gibi oluyor birgün sonra sökülüyor bu birinci ihtimal. İkincisi de leke tarzında çok açık renk yada kahve leke ile bir iki gün sürüyormuş o şekilde hamile olanları duydum bekleyin bir iki gün arkası gelmezse yapın bi test
Aynısı şu anda bende öleyim normalim 28 gün de idi korunmayı biraklai 23 24 25 23Evet 2 aydır korunmuyoz normalde çok düzenliydim ama korunmayı bırakalı kaporta cozuttu
Hayırlısı olsun canım hakkinizda adet tam gelmeden umut her zaman vardırDimikaptırmayım ben kendimi en iyisi
Aynısı şu anda bende öleyim normalim 28 gün de idi korunmayı biraklai 23 24 25 23
Ya hiç bilmiyorum ki ama bir arakadas demişti vücut kendini gebeliğe hazırlarmis 4 aydır bende hazırlanıyorum bakalım ne olacakNeden acaba
Amin hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar inşallahHayırlısı olsun canım hakkinizda adet tam gelmeden umut her zaman vardır
Hadi ya o zaman kaldı iki ayYa hiç bilmiyorum ki ama bir arakadas demişti vücut kendini gebeliğe hazırlarmis 4 aydır bende hazırlanıyorum bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?