Gebeliğe Hazırlık Kahve leke??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cemree67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
190
64
48
Merhaba kızlar son üç ay adet tarihim ;
Eylül adet tarihi: 12/09/2021
Ekim adet tarihi : 13/10/2021
Kasım adet tarihi: 17/11/2021
Aralık adet tarihi : 15/12/2021 akşam 18:30 giibi kahve leke gördüm az bişe bi çay kaşığı kadar normalde devamında kan gelir ama 6 saatir ne leke ne regl kanaması hiç bişe yok 2 aydır korunmayı bıraktık bu ay ki ovulasyon testine göre tarihleri değerlendik. Bugün regl oldum dedim ama 6 saattir lekenin devamı yok hiç böyle olmazdı sizce tutunma kanaması olabilir mi ??

Slm canım bende de ilk korunmayı bırakınca öle oldu ilk gün leke sonraki gün de az az kanama oldu sonra düzgün regl oldum zaten

Regliniz 1 gün gecikmiş varsa kaset testte çıkar bi test yapın bence

Korunmayı bırakınca böyle değişik haller oluyor çoğu zaman

Gebelik testi yapmadan bunu kim bilebilir? Yani bi garip geldiyse yapıverin 5 tl lik bi test

Gebelik testi yapmadan bunu kim bilebilir? Yani bi garip geldiyse yapıverin 5 tl lik bi test
Daha önce birinin başına gelmiştir belki böyle bişey diye sordum neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım? 5 tl LİK testten kaçtığım yok zaten durum devam ederse alınır yapılır.

Daha önce birinin başına gelmiştir belki böyle bişey diye sordum neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım? 5 tl LİK testten kaçtığım yok zaten durum devam ederse alınır yapılır.
Bir fikrim daha var onuda söyleyeyim nacizane kızmayın lütfen kötü bir niyetle yazmadım bazen stres altında yada mevsimsel değişiklikten sanırım az regl oluyorum ve sizin dediğiniz gibi oluyor birgün sonra sökülüyor bu birinci ihtimal. İkincisi de leke tarzında çok açık renk yada kahve leke ile bir iki gün sürüyormuş o şekilde hamile olanları duydum bekleyin bir iki gün arkası gelmezse yapın bi test

Teşekkür ederim amaç böyle fikirler almak işte yeni evlendim ve çocuk sahibi olma fikrine yeni alıştım inanın bazı şeyleri yen yeni öğreniyorum mesela hamile kalmak için ayda sadece 1 gün şansımız olduğunı gerisini siz düşünün siz de beni yanlış anlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…