• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kahve köpüğü saçlarım ( resimli yorumlarınızı bekliyorum kızlar )

kızlaaaar saçımın rengi mi açıldı ne yaptııı :1shok: ama böyle daha mı hoş sankii zemuszemus
o ilk gündü saçımı boyamamın :bbo: sanrm o yüzden kaydirigubbakcemile4

adszti.png

ya kızlar kahve köpüğü rengini araştırıyorumda cidden bu arkadaştaki gibi açık tuutyormu..ben koyu olmasını istemiyorum amaaa sankii koyu olur giibme geliyor..keşke böyle tutsa:)

ben vazgeçtim kahve köpüğünden ben daha sarıya yakın bir renk diye biliyordum bu sanki fındık kabuğu gibi koyu geldi bana

ya kızlar kahve köpüğü rengini araştırıyorumda cidden bu arkadaştaki gibi açık tuutyormu..ben koyu olmasını istemiyorum amaaa sankii koyu olur giibme geliyor..keşke böyle tutsa:)
ben palette 8.65 di galiba kahve köpüğü yapmıştım renk açık tutsun diyede sarıyla karıştırmıştım ozaman pekte anlamıyodum numaralardan kahveyle alakası olmayan karemel gibi bişey oldu saçımdaki kızıllıkları çıkarmak için çok uğraştım saçlarım açık kumraldı koyu olmuyor zaten renk akmaya müsayit evde iyide güneşte renk hiç hoşuma gitmemişti ama açık karemel fındık kabuğu gibi tonları sevenler için iyi 2. boyamada gayet güzel olur ama adı beni yanıltmıştı nebileyim daha kahve tonları sanmıştım:16:

ben palette 8.65 di galiba kahve köpüğü yapmıştım renk açık tutsun diyede sarıyla karıştırmıştım ozaman pekte anlamıyodum numaralardan kahveyle alakası olmayan karemel gibi bişey oldu saçımdaki kızıllıkları çıkarmak için çok uğraştım saçlarım açık kumraldı koyu olmuyor zaten renk akmaya müsayit evde iyide güneşte renk hiç hoşuma gitmemişti ama açık karemel fındık kabuğu gibi tonları sevenler için iyi 2. boyamada gayet güzel olur ama adı beni yanıltmıştı nebileyim daha kahve tonları sanmıştım:16:

ya benim sçaım çok feci şuanda alacalı kızıllar turuncular sarılar bakırlar var..belki buna boyarsam komple eşit olur diyorum ama bende şans yokkii keisn garip olur yine saçım..sonunda sinirlenip kahve siyah yapmaktan korkuyorum:)

Back