• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kahve köpüğü saçlarım ( resimli yorumlarınızı bekliyorum kızlar )

paradise0

((:
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
227
34
318
Kızlar ben de saç hikayemi anlatayım (:
alttaki fotoğrafta olan saç rengimi koyu kumral saçımın üzerine açık kumral yaptım sapsarı çıktım ortaya kaydirigubbakcemile3
daha sonra kahve boyadım üzerine saç uzatma işlemyle yaptığımda elma sirkesi saçlarımın renginği açtı ve bu renk oldu sempatiksalakcinni

Dün ise palettenin kahve köpüğü saç boyasını aldım :emir_bebek:
veee sonuç bu :nazar: yorumlarınızı bekliyorum :Saruboceq:
birdahakine karamel yapsam nasıl olur yada kahve tonları ? yoksa tam tersi açsam mı rengni

Son düzenleme:
bende kahve köpüğüne boyuyorum 1-2 ton daha açık oluyo , markası nedir boyanın ? güle güle kullan

palettenin kahve köpüğü boyadım ama bu renge benzemiyor.
en mantıklısı sarıya dönmektir aklında varsa.
bende öyle yapıcam sanırım küllü açık sarı vurucam üstüne.

çok güzel bir renk..hatta tam istedğim renk bu..geçen hafta boyattım saçlarımı resmen kınalı yapıncağa döndüm..istediğim renkle alakası yok..acaba üzerine bu marka ve numarayı alıp boyasam nasıl plur kızlar..canım sen doğal saç renginin üzerine mi boyadın?

çok güzel bir renk..hatta tam istedğim renk bu..geçen hafta boyattım saçlarımı resmen kınalı yapıncağa döndüm..istediğim renkle alakası yok..acaba üzerine bu marka ve numarayı alıp boyasam nasıl plur kızlar..canım sen doğal saç renginin üzerine mi boyadın?

hayır canım boyalı saçımın üstüne boyattım eklediğim resimdeki gibiydi rengi de​

kızlaaaar saçımın rengi mi açıldı ne yaptııı :1shok: ama böyle daha mı hoş sankii zemuszemus
o ilk gündü saçımı boyamamın :bbo: sanrm o yüzden kaydirigubbakcemile4

adszti.png

açılmadan önce altlar cok koyu duruodu acılınca butunlesmıs sankıı hoş olmuşş...

Back