• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kahve köpüğü saç rengi ?

nessca

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
592
1
296
İstanbul
kahve köpüğü böyle bir renk mi acaba? değilse kahve köpüğüne boyayanlar resimlerini paylaşabilirlerse sevinirim.bi de kahveye boyalı saçlarımı yoğun renk açıcıyla açıp kahve köpüğüne boyamayı düşünüyorum.açtıktan sonraki turunculuğu kahve köpüğü kapayabilir mi yoksa önce küllü kumrala boyayıp sonra mı kahve köpüğüne mi boyasam? çok şey sordum galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım açtıktan sonra küllü yada düz kumrala boya kahve köpüğü 8.65 açık kumral kızıl akaju bir diğeri de 8.4 onda da bakırlık var ben açtıktan sonra 7.0 ile 8.4 ü karıştırmıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
axemarie saçının rengi koyu olmuş bayağı.ya da resimde böyle duruyor en iyi sen bilirsin. :)
sen 7 ile karıştırarak boyadıysan ben 8 veya 8.1 ile karıştırıp boyayayım daha açık olur heralde.
liza senin saç rengin neydi boyamadan önce? sanırım taban rengine göre değişiyor ortaya çıkan renk.

dipler kendi doğal saçım doğal kumraldı. 6.65 kutusundaki renk oldu
uçlar röfleydi.kapanmadı zaten

o zaman bana son bişey söyleyin.iki kutu kahve köpüğü mü kullansam açtıktan sonra yoksa kahve köpüğüyle açık kumral veya açık küllü kumralı mı karıştırıp boyasam karar veremedim.açtıktan sonraki turunculuğu kapar mı bu şekilde ne diyorsunuz? yoksa üç aşamada boyıcam.önce açıcam sonra küllü bi renge boyıcam sonra kahve köpüğüne boyıcam.

bu renk çok güzelmiş bana da yakışırmı acaba şuan bi konum var orda fotolarım varr fikrin nedir cnm

senin saç rengin de koyu olmamış dediğin gibi.yıkadıkça açılır daha zaten rengi.eğer bu resimdeki renk kahve köpüğüyse tek boyamayla olur gibi duruyor.yakışır da neden yakışmasın.koyuluğu senin saçınla nerdeyse aynı tek farkı bakırlık olması bu renkte.benim emin olamadığım bişey var ama işte.sadece kahve köpüğü boyarsam tupturuncu çıkarım diye endişeleniyorum.o yüzden açık kumral ile karıştırsam mı bilemedim kahve köpüğünü.

sağol cnm.koyu olur mu acaba?sen bence o zaman direk açık kumral değilde küllü açık kumral karıştır bence

bence sen de küllü sarı karıştırarak boya.hem daha da açılır rengin hem de fazla bi turunculuk olmaz.

9.1 mi mesela?bide bu kahve köpüğü hangi marka? sen bu yakınlarda boyamayı düşünüyomusun boyarsan fotonu koyarsın dimi?

daha ışıltılı kahveye boyayalı 2 hafta olmadı ama boyamayı düşünüyorum bikaç güne kadar.bu saçlarım ne hale gelir bilmem bunca boyamadan sonra. :))
fotoğrafını koyarım boyadığımda.kahve köpüğü palette veya vital.palettedeki 8.65 vitaldeki 8.4 ama ikisi de aynı renk çıkarıyormuş.lorealde ve voila da olması lazım 9.1 rengi.

ben de bu yüzden 9.1 veya 8.1 ile karıştırarak boyamayı düşünüyorum.tek başına kahve köpüğüyle boyayamam çok kızıllı bi renk olur diye.

bugün önce saçımı açtım.sonra küllü sarıyla boyadım turunculuk gitsin diye.aynaya bi baktım ki sarı saç bi insana bu kadar mı yakışmaz yani.vazgeçtim açık renk saçtan ben de.kimse iğrenç saçlarımı görmeden kozmetikçiye gidebildim.iki kutu koleston elegan kahve aldım boyadım.
anlamadığım şey ise ben nasıl yıllarca kendi açık kumral saçımla yaşamışım.daha da kahvelerden vazgeçmem.size yardım edemediğim için çok üzgünüm.yakışmıycağını bile bile 3. boyayı da yapmayayım yok yere dedim.

bugün önce saçımı açtım.sonra küllü sarıyla boyadım turunculuk gitsin diye.aynaya bi baktım ki sarı saç bi insana bu kadar mı yakışmaz yani.vazgeçtim açık renk saçtan ben de.kimse iğrenç saçlarımı görmeden kozmetikçiye gidebildim.iki kutu koleston elegan kahve aldım boyadım.
anlamadığım şey ise ben nasıl yıllarca kendi açık kumral saçımla yaşamışım.daha da kahvelerden vazgeçmem.size yardım edemediğim için çok üzgünüm.yakışmıycağını bile bile 3. boyayı da yapmayayım yok yere dedim.

ben bi önceki boyamanda ışıltılı kahveyi görmüştüm ve çok yakıştırmıştım sana

yavaş yavaş o renge geçicem zaten.sarının üzerine boyamak istemedim onu.pembemsi bi kahve olmaktan korktum. :)) açıcı kullandığım için ne boyasam olduğundan daha açık tutuyo.

tüh ya böyle olmasına üzüldüm cnm.ama kahveleri yakıştırıyosan kendine böyle devam et önemli olan insanın kendine yakışanı.

:)) valla bi daha forumda açık bi renkten bahsettiğimi görürseniz uyarın beni.ben kahvelere boyadıkça saçımı annem söyleniyordu.senin kendi saçın kumral ne diye böyle boyuyosun diye.hakikaten kendi saçım kumraldı hatta uçlar açık kumral oluyodu güneşten.ya gözüm alışmış koyu renk saça ya da hakikaten kendi saç rengim yakışmıyomuş hehe.

Back