- 30 Ekim 2007
- 1.187
- 1
- 681
- Konu Sahibi minikgelin
-
ayyy ben senden fazla heyecan yaptım inş güzel olucak ama 2. boyamana süppper olucak bende altın karamelle sarıyı karıştırmayı düşünüyorum yapınca resim eklicem hemen fön çek resim ekle çok merak ediyorum çok kafa yorduk değsin inş
süpppper olmuş cnm gerçektenher yeri aynı tutmuş ve tam istediğin gibi açık kumral tutmuş ve turunculuklar alacalar yok olmuş çok beğendim güle güle kullan
diplerden kendi saçın vardı galiba uzayan cnm açık olsun daha güzel işte yaz geliyor zaten yıkandıkça rengini alır o canını sıkma ama bu hali hoş görünüyor bencede güneşte resim çek
cnm yukardaki resimde açık kumral duruyor şimdikinde kahve kızıl gibi ama alacalar yok yinede güzel bence keşke palette deluxe alsaydın nasıl sarıymış bu bak ben o resimdeki palette deluxe altın karamel geçen ayda palettenin naturalini aldım açık karamelini hiç öyle canlı tutmadı ve güya doğal resmen amonyak kokusundan bayılıyordum acayip kalite farkı var deluxe çok iyi keşke ondan alsaydın o kadarda dedim sana deluxe al diye olsun artık 3 hafta kullanda deluxenin sarısını alırsın buda kötü değil gayet güzel bence farkındaysan alacalar yok
bence kötü durmuyor zaten ilk boyamada mucizeler beklemiyorduk ama yinede alacalar gitti hoş oldu bundan sonra önceliği kendine tanı cnm deluxe al boşver görümceyi20 gün kullanda değiştirirsin cnm bence hoş oldu ordaki satıcı bayanın saçı dedin ya süperdi diye hangi renge yakındı sarı tonlarına mı nasıldı acaba kahve köpüğüyle sarıyı mı karıştırsam ama karameldende vazgeçemiyorum
aynen cnm makyajlı daha çok hoşuna gider bende makyajsız hoşuma gitmez tenim çok beyaz zaten güzel oldu ben çok beğendim o alacalar gitti daha ne olsun :13: sen bunu biraz kullan yine yaparız analizleri boyarız bende kahve köpüğüyle sarıyı karıştırim o zaman vazgeçmezsem son anda altın karamel almazsamgüle güle kullan saçlarını cnm
hafta sonu alıp boyicam bende öyle çabuk sıkılıyorum cnm boyim hemen resim eklerim
şimdi altın karamele sarı mı karıştırim yoksa dore sarı mı dore sarı daha turuncuymuş senceeee
ama sarı kahve köpüğünden daha açık ton numarasıda 9.0 deluxe tabi altın karamel sarı mı yani papatya sarısı yok deluxede
haklısın cnm bir düşünim nasıl olsa çok kararsızımdır on kere karar değiştiririm benkahve köpüğüyle sarı mantıklı evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?