• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kahve köpüğü mü yoksa bal köpüğü mü daha az bakırlık içeriyor?

ayyy ben senden fazla heyecan yaptım inş güzel olucak ama 2. boyamana süppper olucak bende altın karamelle sarıyı karıştırmayı düşünüyorum yapınca resim eklicem hemen fön çek resim ekle çok merak ediyorum çok kafa yorduk değsin inş :66:

ayyy ben senden fazla heyecan yaptım inş güzel olucak ama 2. boyamana süppper olucak bende altın karamelle sarıyı karıştırmayı düşünüyorum yapınca resim eklicem hemen fön çek resim ekle çok merak ediyorum çok kafa yorduk değsin inş :66:

yaaaaaaa cnm hiç içime sinmediii baksanaaa ama eskisinden azda olsa daha iyi..keşke açık kumral alsaymışım dedim boyadıktan sonra:( diplerim sanki daha açık gibi :(cnmmm bu resim çok net deil..yarın güzel bi resim çekip ekliycem..evde deilimde:)

Son düzenleme:
süpppper olmuş cnm gerçekten :66: her yeri aynı tutmuş ve tam istediğin gibi açık kumral tutmuş ve turunculuklar alacalar yok olmuş çok beğendim güle güle kullan :nazar:

süpppper olmuş cnm gerçekten :66: her yeri aynı tutmuş ve tam istediğin gibi açık kumral tutmuş ve turunculuklar alacalar yok olmuş çok beğendim güle güle kullan :nazar:

cnm heryer aynı amaa nsl deesem açık tuttu bu resim evin içinde çektigimden koyu duruyor ama doşarda güneşte feci..ben yarın çekip sana göstercem...hatta şimdi yeniden boyasammı dedimde zor geldi...bakalım saç diplerim çıksın belki güzel durur.saç dipleirm çok acık gelioooooo:(

diplerden kendi saçın vardı galiba uzayan cnm açık olsun daha güzel işte yaz geliyor zaten yıkandıkça rengini alır o canını sıkma ama bu hali hoş görünüyor bencede güneşte resim çek

diplerden kendi saçın vardı galiba uzayan cnm açık olsun daha güzel işte yaz geliyor zaten yıkandıkça rengini alır o canını sıkma ama bu hali hoş görünüyor bencede güneşte resim çek

bak buda böyle... güneşte daha bi garip nebilim..mecbur kulancam 1 ay saçlarıma acımasam hemen boyardım 2 ton koyusuna inan:( belki saç dibim çıkınca severim inş:)

cnm yukardaki resimde açık kumral duruyor şimdikinde kahve kızıl gibi ama alacalar yok yinede güzel bence keşke palette deluxe alsaydın nasıl sarıymış bu bak ben o resimdeki palette deluxe altın karamel geçen ayda palettenin naturalini aldım açık karamelini hiç öyle canlı tutmadı ve güya doğal resmen amonyak kokusundan bayılıyordum acayip kalite farkı var deluxe çok iyi keşke ondan alsaydın o kadarda dedim sana deluxe al diye olsun artık 3 hafta kullanda deluxenin sarısını alırsın buda kötü değil gayet güzel bence farkındaysan alacalar yok

cnm yukardaki resimde açık kumral duruyor şimdikinde kahve kızıl gibi ama alacalar yok yinede güzel bence keşke palette deluxe alsaydın nasıl sarıymış bu bak ben o resimdeki palette deluxe altın karamel geçen ayda palettenin naturalini aldım açık karamelini hiç öyle canlı tutmadı ve güya doğal resmen amonyak kokusundan bayılıyordum acayip kalite farkı var deluxe çok iyi keşke ondan alsaydın o kadarda dedim sana deluxe al diye olsun artık 3 hafta kullanda deluxenin sarısını alırsın buda kötü değil gayet güzel bence farkındaysan alacalar yok

cnm deluxe alacaktım ama parma yoktu aslında vardıda görümcem tam o sıra aradı banada boya al dedi saçları uzun 3 tane almak zorundaydım öyle olunca vital almya mecbur kaldım:)zaten alırken bile kararsızdım:)bakalım 20 gün falan kulanayım sonrasında açık kumral yaoarım bu çok açık gibi geldi bana niye bilmiyorumm..biraz kulanayımda:)ama dedigin gibi alacalıklar gitti cnm heryer eşit sanki:)yarın güneşte çekeyimde öyle bak bide:)

bence kötü durmuyor zaten ilk boyamada mucizeler beklemiyorduk ama yinede alacalar gitti hoş oldu bundan sonra önceliği kendine tanı cnm deluxe al boşver görümceyi :9: 20 gün kullanda değiştirirsin cnm bence hoş oldu :71: ordaki satıcı bayanın saçı dedin ya süperdi diye hangi renge yakındı sarı tonlarına mı nasıldı acaba kahve köpüğüyle sarıyı mı karıştırsam ama karameldende vazgeçemiyorum :21:

bence kötü durmuyor zaten ilk boyamada mucizeler beklemiyorduk ama yinede alacalar gitti hoş oldu bundan sonra önceliği kendine tanı cnm deluxe al boşver görümceyi :9: 20 gün kullanda değiştirirsin cnm bence hoş oldu :71: ordaki satıcı bayanın saçı dedin ya süperdi diye hangi renge yakındı sarı tonlarına mı nasıldı acaba kahve köpüğüyle sarıyı mı karıştırsam ama karameldende vazgeçemiyorum :21:

cnmmmm bugun saçım hoşuma gitti gün ışıgında bile:)makyaj yaptım sanırım ondan..makyajsız çok tenimle aynı renk oldu saçlarım sanırım ondan hoşuma gitmedi:)herkeste çok begendii..bakalım 20 gün kulanayım sonra senle yine bi analiz yapalım son haliin resminide gösteririm:)
bu arada boya satan kız papatya sarısı ile kahve köpüğünü karıştımış cnm..düz sarı deil yani.. valla şahane olmuştuu karamel kdr turuncu deildi sarı gibide deildi tam ortasında bşydii turunculuk çok azdı yok denecek kdr...cidden bence papatya sarısı ile kahve köpüğünü karıştır kızda görmesem nsl olur fikrim olmazdıda çok begendim valla.şu saçım adam gibi olsunn o rengi deniycemm ksinlikle:)

aynen cnm makyajlı daha çok hoşuna gider bende makyajsız hoşuma gitmez tenim çok beyaz zaten güzel oldu ben çok beğendim o alacalar gitti daha ne olsun :13: sen bunu biraz kullan yine yaparız analizleri boyarız bende kahve köpüğüyle sarıyı karıştırim o zaman vazgeçmezsem son anda altın karamel almazsam :1: güle güle kullan saçlarını cnm :21: :nazar:

aynen cnm makyajlı daha çok hoşuna gider bende makyajsız hoşuma gitmez tenim çok beyaz zaten güzel oldu ben çok beğendim o alacalar gitti daha ne olsun :13: sen bunu biraz kullan yine yaparız analizleri boyarız bende kahve köpüğüyle sarıyı karıştırim o zaman vazgeçmezsem son anda altın karamel almazsam :1: güle güle kullan saçlarını cnm :21: :nazar:

bende bi boyayı en fazla 3-4 kez kulanırım sonra illa değiştircem tonunu sıkılıyorum:)hadi sıra sende ben boyadımmmm:)

şimdi altın karamele sarı mı karıştırim yoksa dore sarı mı dore sarı daha turuncuymuş senceeee :9:

şimdi altın karamele sarı mı karıştırim yoksa dore sarı mı dore sarı daha turuncuymuş senceeee :9:

yok cnm dore sakın karıştırma bildigin bakır turuncu yapıyor..
bide altın karamele sarı karıştır bence...
ama kahve köpüğüüü papatya sarısı daha orjinal bi renk çıkartır gibi:)
altın karamelle sarıyı karıştırınca pek bi fark olmaz yine şimdiki saçın gibi olur sonuc sanki:)

ama sarı kahve köpüğünden daha açık ton numarasıda 9.0 deluxe tabi altın karamel sarı mı yani papatya sarısı yok deluxede

ama sarı kahve köpüğünden daha açık ton numarasıda 9.0 deluxe tabi altın karamel sarı mı yani papatya sarısı yok deluxede

valla cnm papatya sarısı hangi markanınkinde var hiç bilmiyorum çünkü okdr açık sarıya bakmadım bile bana yakışmayacagından:) en fazla sarı kullanırım o bile açık gelio bana:)
papatya sarısı tahminimce en açık sarıya denk gelmesi lazım deilmi.. deluxe de en açık sarıyla kahve köpüğünü karıştır cnmm..aynı olur heralde :) mesela altın karamel adı üstünde altın gibi bi renk ondan sarı karıştırmanın bi anlamı yok gibime gelioo..bence tek başına kulan yine altın karamelii başka renk karıştırma ona derim..

Son düzenleme:
haklısın cnm bir düşünim nasıl olsa çok kararsızımdır on kere karar değiştiririm ben :9:kahve köpüğüyle sarı mantıklı evet

haklısın cnm bir düşünim nasıl olsa çok kararsızımdır on kere karar değiştiririm ben :9:kahve köpüğüyle sarı mantıklı evet

bende kahve köpüğü bal köpüğü yada karamel diyodum gititm yine sarıya boyadım:) son anda bile deişebilio valla:)

Back