Kızlar selam. Arkadaşım çocuk istiyor birkaç aydır korunmayı bıraktılar geçen ay adeti 1 hafta gecikti. dün gece de rüyasında hamile olduğunu görmüşFal kapattı. Anlayan birileri var mı yorumlar mısınız lütfen
Aa gerçekten mi hiç duymamıştım canım sağolfala öylesine bakın da bebek, sağlık gibi şeylerin cevabını aramayın derler. Kısmetsizlik yaparmış.
İnstagramda meleklercanlifal var onlara baktırın ben müptelası oldumKızlar selam. Arkadaşım çocuk istiyor birkaç aydır korunmayı bıraktılar geçen ay adeti 1 hafta gecikti. dün gece de rüyasında hamile olduğunu görmüşFal kapattı. Anlayan birileri var mı yorumlar mısınız lütfen
Hahahaha alemsin çok güldüm1. ve 3.fincanda karnı şişmiş kadın var, hadi inş.
Ama gördüm.Hahahaha alemsin çok güldüm
Tabağın içimi açtı, biri geliyor sıkıntıların kaynağını defediyor gibi.Bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim
Ağzına sağlık Rabbim seninde ne derdin sıkıntın varsa alsın canımTabağın içimi açtı, biri geliyor sıkıntıların kaynağını defediyor gibi.
Yılan gördüm fincanda. Dikkat et. Bir de bir kadın var, kucağında bebek. Bu kadın ekonomik olarak rahat, hem de çok iyi biri, temiz kalpli iyi niyetli. Herkesi kendi gibi biliyor. Yanında ona göz dikmiş bir kadın var. Yakını gibi, ondan daha yaşlı. Fena biri bu kadın. Haset ediyor o çocuklu kadına. Ondan her anlamda geride biri.Ağzına sağlık Rabbim seninde ne derdin sıkıntın varsa alsın canım
Yılan gördüm fincanda. Dikkat et. Bir de bir kadın var, kucağında bebek. Bu kadın ekonomik olarak rahat, hem de çok iyi biri, temiz kalpli iyi niyetli. Herkesi kendi gibi biliyor. Yanında ona göz dikmiş bir kadın var. Yakını gibi, ondan daha yaşlı. Fena biri bu kadın. Haset ediyor o çocuklu kadına. Ondan her anlamda geride biri.
Sen kötü sandıklarınla mesafeli iyi sandıklarına karşı çok iyisin ,sırrını iyi sandıgın birine vermişsin dikkatli ol canm .bu yüzden yalnış insanlara güveniyorsun .kendini bir tartışmanın ortasında bulucaksın ama konu senin dışında sadece şahit olacaksın .isminde y olan biri senden yardım talep edecekBilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim
En üst satırlar ben sır konusuna gelirsek ben hiç kimseye sır vermem bu benim hayat felsefem y harfli bir yakın tanıdığım yok yardım isteyecek kadar benden ama beklemek lazım Ağzına sağlık tatlım aslında en zor şeydir hiç tanımadığın birini yorumlamak çok teşekkür ediyorumSen kötü sandıklarınla mesafeli iyi sandıklarına karşı çok iyisin ,sırrını iyi sandıgın birine vermişsin dikkatli ol canm .bu yüzden yalnış insanlara güveniyorsun .kendini bir tartışmanın ortasında bulucaksın ama konu senin dışında sadece şahit olacaksın .isminde y olan biri senden yardım talep edecek
Estagfrullah ben gördüm ve gördügümü yorumladım canım karşıma cıkınca :)En üst satırlar ben sır konusuna gelirsek ben hiç kimseye sır vermem bu benim hayat felsefem y harfli bir yakın tanıdığım yok yardım isteyecek kadar benden ama beklemek lazım Ağzına sağlık tatlım aslında en zor şeydir hiç tanımadığın birini yorumlamak çok teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ediyorum tekrar ağzınıza sağlıkEstagfrullah ben gördüm ve gördügümü yorumladım canım karşıma cıkınca :)
Gerçekten mi? Anlamam normalde, sadece his benimki. Her dediğim çıkmayabilir yani, bunun da çıkacağından emin değildim. Vaktim olduğunda dikkatli bakayım, şimdi hazırlanmam lazım, işe gideceğim.Ben şok oldum dediğin harfi harfine doğru yorumladın çok şaşkınım o kadar fal baktırdım bu ikinci kez bilen biri ile karşılaştım 4 5 yıl önce bu sayfada bir kız bakmıştı bana sanki hayatımı o yaşıyormuş gibi yorumlamıştı ağzına sağlık ben bir tane daha fal atacağım benim yorumlamak istersen sevinirim