fal bakmayı bilmiyorum ama tabakta bi erkek gördüm karakteristk bir burnu var sanki ailenizden biri yada yakınınız iş konusunda istediği bir şeye ulasıcak
ayrıca fincanın icinde sacları böyle toplu saç önlerinde percem var galiba kendinden büyük bir adamın elini öpecek böyle yaşlı bir adam gibi ama yadaaaaa belki eşinin-sevgilinin-nisanlının elini öpebilir yada hayırlı bir iş olur bu yuzden el öpebilir bu sen olabilirsin belki ve uğrunda mücadele ettiğin hemen hemen bi çok şeyden mutlu olacaksın elde edeceksin gibiii :)
Canim karakteristik bir burnu var derken nasil bir burun oluyo o ? :44:
o saçlari toplu önlerinde percem olan bi kiz mi ???
ben evli degilim nisanlim da sevgilim de yok.... acaba evlilik haberi mi bu ? :44::44:
Annen biriken tüm sıkıntılarını istif yapıp bir kenara atmış,üstüne de oturup feraha çıkmış.Sorunları çözme konusunda ustaca bir bayan gördüğüm kadarıyla.Yakınında sinsi kumral biri var ama zararsız,zaten bu kumral dediğim kişinin kendine hayrı yok öle diyim.Ya sen ya da varsa erkek kardeşin o olabilir kafası genelde onunla meşgul.Ama o konuda içi rahat olsun.3 kısa yolu var.Hepsi aydınlık.Hayatındaki kararsızlık yaşadığı bir konuyu kesinleştirecek.Bir miktar para geçecek eline.Genel itibariyle içi aydınlık ferah.Ekonomik anlamda büyükçe bir şey alınacak.Büyük derken eşya gibi.ok.
Ben anlamam gırgırına atarım, istedin kırmıyorum canım
Haneniz sıkıntılı, Evde adında İ harfi olan biriyle ilgili sıkıntılar. Bana borç alacak mevzusu gibi geldi:26:
Hane çevresinde konuşmalar dedikodu ve aşırı kalabalık var..
Geçmişte bıraktığın bir erkek var sana kollarını açmış geri dönmeni istiyor ya da isteyebilir
Ama senin gözün bir başkasında hoşlanıyorsun ama o arkasını dönmüş ya haberi yok ya da
karşılık vermiyor..Bir konu üzerinde takılıp kalmışsın çok karamsarsın. Tavsiyem hayatındaki
olumlulara yönel ve mutluluğun gelmesini bekleme sen mutluluğa gitBenden bu kadar