Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben yorum yapayım sana yapıyorum şu anda ama msj atmıştım ben de tarot rica edebilir miyim teyzem için senden ?
Ben senin yanında bir erkek gördüm sevgilin varsa sevgilin olabilir yoksa da sevgilin olacağın bir erkek.Sana güzel sözler sarfeden ve hayata beraber adım atacağın bir erkek bu.Bu aşkın önünde bir takım engelelr var gibi geldi bana daha çok insanlardan kaynaklı bir engel bu ama siz ikiniz bir olmuşsunuz hepsini kuvvetli adımlarla geçiyorsunuz aşkınız yani her şeyi aşıyor aşacak.
Yüreğini kabartan özellikle düşündün bir konu var ama sen bunu birisiyle birlikte aşıyosun.
Bazı insanlar seni yoruyor üstüne üstüne geliyorlar sanki.Bazen de hiçbirini takmıyorsun arkanı dönüp kendinle kalıyorsun.
Birtakım laf taşımalar oluyor hayatında senin haberin olmadan bu da hayatını olumsuz etkiliyor bazen.
Okuyorsan okul hayatın çalışıyorsan iş hayatında başarılarınla nazara geliyorsun biraz çok göz var üstünde herkesin gözü senin üsünde bir de herkes birbirini ezerek yükselmeye çalışıyor.
Senin veya sevgilin (sevgilin yoksa olacak kişi ) arkasında resmen kıvranan birisini bırakıyor o da seviyor ama geride kalmış artık arkaya dönüp bakmanız yok yani.
Seni koruyan kollayan birisi var etrafında bir de dua eden senin için sana kötülük gelmesindne korkan birisi.
Dilek arzuların neyse hepsini olacağı bir döneme gireceksin.Aşk anlamında da kapıların açılacak varsa asşk durumu engelelrin aşılacak güzel temiz bir aşkla decam edeceksin yoksa da seni güzel bir aşk bekliyor kalplerin anahtarı açılmış çünkü.
Bu kadar görebildim canım genel olarakta ferah geldi falın bana.
teşekkür ederim canım. umarım dediklerin bir gün gerçek olur. artık inancım, güvenim kalmadı kimseye.:113: