Kahve Falıma Bakar mısınız ?

hıc kımse yorum yapmıyor cok onemlı rıca ederım bakarmısınız?

bebek görünüyo hem de erkek sankim. kırgın olduğun bi adam var. bebek şansıyla gelcek. sıkıntı pek yok sanki. gelen giden misafirler var. temiz bi haber aldınız, ya da alcaksınız. biraz da dedikodu var

bebek görünüyo hem de erkek sankim. kırgın olduğun bi adam var. bebek şansıyla gelcek. sıkıntı pek yok sanki. gelen giden misafirler var. temiz bi haber aldınız, ya da alcaksınız. biraz da dedikodu var

bitanem tşk edrım yaaa baktıgın ıcın...gercekten baka bılıyormusun?bebek falımda cktımı gercekten..evet oglum olucak ınşallah.

bitanem tşk edrım yaaa baktıgın ıcın...gercekten baka bılıyormusun?bebek falımda cktımı gercekten..evet oglum olucak ınşallah.

tutturabildim mi
bakıyorum normalde ama netten çok zor gerçekten. evet bebek gördüm. ama size mi bi yakınınıza mı bilmiyom hamile biri varda

tutturabildim mi
bakıyorum normalde ama netten çok zor gerçekten. evet bebek gördüm. ama size mi bi yakınınıza mı bilmiyom hamile biri varda

tutu hepsi biliyormusun benım hamıle canım cok sagol yaaa ıcım rahatladı valla

Cnm ben hiç anlamam faldan ama 6.fotoda resmen elele tutuşmuş bir çift var ve ellerinin üstünde de 2 tane küçük çocuk var... çok güzel görünüyor

canım benım yaaa ben hıc bısey goremıyorum yanı bır turlu anlamyırum.cok tşk

burda bebek var galiba senin bebeğin hamileymişsin hayırlı olsun bu bebek evine bereket ve sevinc getirecek.Hane icinde gözyaşı gördüm sıkıldığın zamanlar oluyor sıkıntıdan ağlıyorsun kafana takıyorsun bazı seyleri ama bir zaman sonra mutluluktan akıyo bu yaşlar gelen bebek bağlılık getirecek kurduğun ailene

sagol canım tşk ederım..evet hamıleyım oglumuz olucak...ınşallah dedıyın gıbı olur..cok tşk ederım baktıgın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…