İKİZ GEBELİK BELİRTİLERİNİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR YAZABİLİR Mİ ?

Hayırlı olsun şimdiden ben nisan da doğurdum çift yumurta ikizlerimi. İnanılmaz rahat bir hamilelik geçirdim. Midem bulanmadı, kanamam olmadı, şekerim çıktı diyet yaptım o biraz zorladı ama iyi de oldu o sayede çok kilo almadım. Doğurduğum güne kadar gezdim ve çalıştım, hatta o gün caddedeydim karnım inanılmaz büyük ve sivriydi, görenler parmakla gösterip halime acıyordu ama çok ağrım olmadı. Tek sorun doktorum erken doğum riski görmüyordı ama 32+5 te suyum geldi , sancı ve 5 cm açılma ile doğurdum. Bebişlerin ikisi de 14 gün küvözde kaldı allaha şükür ikisinde de hiçbir sıkıntı olmadı. Sağlıklılar neredeyse 7 aylık oldular , diş sancıları başladı o yüzden bu saatte ayaktayım. Bir tek şimdi aklıma geldi ilk haftalar bacağımda çok ağrı oluyordu, yani nasıl anlatayım kemiği ağrıyordu sanki ama bazı günler çok şiddetli oluyordu sonra geçti bir anda.

Merhaba bende 8 haftalık tüp bebek ile ikizlere hamileyim sadece acıktığımda mide bulantım oluyor onun dışında hiçbir belirtim yok ikizleri duyunca sanki her belirti 2 kat yaşanacak gibi gelmişti ama öyle olmadı yada daha küçükler ondan mı sessizler bilemiyorum 🙈 Benim de merak ettiğim genelde riskli gebelik diye geçtiği için ilerleyen haftalarda daha mı zor oluyor bir de erken doğum riski beni çok korkutuyor maalesef bunu aşamıyorum

X