öyle içimden geleni yazayım bari
şimdi bi kavuşma görülüyor ama sıkıntılı fakat sonrası güzel kutlama var.
bi kadın kilolu ne sıkıntın var bilmiyorum ama içine oturmuş sana sıkıntımı veriyor yoksa sıkıntısı senimi üzüyor bilmiyorum.
bi erkekle kapalı bi alanda görüşmen var kafa kafaya verip birşeyler konuşcaksınız.
nazara açık bi yapın var kendi çevrenden alıyorsun bu nazarı.
birde ayakkabı çıkmış ben yol olarak görüyorum ve de hayırlı bi yol gitmek istediğin bi yer varsa git derim.
şimdi canım sana bir yol görünüyor ama 3 kişi gidiyor bu yola ben deniz yolu olarak gördüm.
hane temiz ve civciv çıkmış yeni bir oluşum ayrıca bi bebek var eğer bekarsan sevdiğin biri bebek sahibi olabilir yada bebekle gelebilir.
cevrenin ne dediğini çok önemseyen biri değilsin bu bebek neyse artık içine dert olmuş.
bir kısmetin varmış ama bi erkek tarafından engellenmiş.
birde canım adet düzensizliği olabilir sende.
şimdi canım sana bir yol görünüyor ama 3 kişi gidiyor bu yola ben deniz yolu olarak gördüm.
hane temiz ve civciv çıkmış yeni bir oluşum ayrıca bi bebek var eğer bekarsan sevdiğin biri bebek sahibi olabilir yada bebekle gelebilir.
cevrenin ne dediğini çok önemseyen biri değilsin bu bebek neyse artık içine dert olmuş.
canım yeni oluşumun ne olduğunu bilmiyorum bekleyip göreceksin artık ama güzel birşey ne bileyim aile ilgilendiren yeni ev almak gibi yada bekarsan evlilik gibi yada evliysen bebek gibi.......
kısmetini engelleyen orta boylarda genç bi erkek.
Eki Görüntüle 500426
Eki Görüntüle 500427
Eki Görüntüle 500428
Eki Görüntüle 500429
Eki Görüntüle 500430
Eki Görüntüle 500431
Eki Görüntüle 500433
Eki Görüntüle 500434
arkadaşlar fincanıma yorumlarınızı bekliyorum
Canım sen içi çok temiz bir insansın maşallah Allah nazarlardan saklasın..
Duacın da çokmuş senin, işlerin doğru düzgün gidiyormuş. Pek şanssız değilsin.
Yalnız sana nazar eden biri var. Muhtemelen çok yakından ummadığın biri.
İnsanlarla ilgili bir mesleğin var ya da öyle bir mesleğe giriyorsun canım..
Hayali bir aşk çıkmış? Platonik? Belki de konuşulmayan şeyler var arada? Çekingen bir erkek.. Dilinin bağı çözülecek mi bilinmez ama böyle olması hayra alamet değil. Askerlik manisi mi var? Ondan sonra belki yakınlaşabilirsiniz. Bilmiyorum, erkeğin hisleri çok karışık ayırt edemiyorum.
İki adet küçük para gelecek 2 vakitte canım.
Görebildiklerim bu kadar.
İyi niyetin hep baki kalsın.