Kahve Falıma Bakar mısınız ?

Pek anlamam amaBir kalp var biri peşinden koşuyor sanki ama engelelr var önce aşması gereken. Sen yada o bilmiyorum ama çok kırılmışsın. Bu aralar çok daralmışsın kendini boşlukta hissediyorsun. Ama iyi bir haber geliyor

teşekkür ederim. başka ne görüyorsun.

teşekkür ederim. başka ne görüyorsun.

Arkadaşlar bu işi yapan biri olarak fikirlerinizi merak ettiğimden soruyorum internet üzerinden fotoğraflar bakılan kahve falı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Arkadaşlar bu işi yapan biri olarak fikirlerinizi merak ettiğimden soruyorum internet üzerinden fotoğraflar bakılan kahve falı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

bazen biliyorlar. o yüzden yüklüyorum. siz kahve falı bakıyor musunuz. benim falıma da bakar mısınız ?

Bir tane azılı düşmanın var, fakat o düşmanı alt edeceksin bir şekilde. O düşmanı yenmenin sonucunda da bir yükselme görüyorum. Bu düşmanın yakınlarında, çalışma ortamında bile olabilir.
Sevdiğin var mı? Yoksa uzaktan beklediğin biri mi var bilmiyorum, fakat telaşlı bir şekilde iyi veya kötü yıldırım gibi bir haber getirecek birisi gelecek. Hiç tahmin etmediğin ve ummadığın bir haber alacaksın hemde çok yakın bir zamanda. Hayırlı bir kişi getirecek bu haberi, dediğim gibi ya sevdiceğin getirecek (gelecek) veya çok sevdiğin birinden alacaksın bu haberi. Birazda “gelse keşke” dediğin birisi olabilir.
Gelecek için çok düşünüyorsun ne nasıl olacak, ne yapacaksın, hayatta seni ne bekliyor gibi.. Ama bu düşüncelerin yersiz, biraz hayatı akışına bırakman gerekecek. Sonuçta ertesi gün ne olacağını bilemiyoruz, kaygı ile davranman sana zarar verebilir. Aklının hep bir köşesinde köklü bir aile kurmak yatıyor ve gelecekte bunu sağlayacaksın. Uzaktan yine bir haberin var, telefon veya mektup olabilir. Kıta ötesi tanıdığın birinden gelecek bu haber. Hayırlı temiz birşey.
Biraz sıkıntıların yok değil, etrafında çok fazla laf kalabalığı yapan insanlarda var ama zaten sen onları kulaksamıyorsun, kimin ne niyette olduğunun farkındasın, yine de dikkatli olmayı elden bırakma derim. Çok fazla kötülük namına birşey yok, ama canını sıkacak etrafından bir kaç laf duyabilirsin. Bir kaç kalabalığa girip çıkıyorsun zaten, ama maşallah düğün sezonu olduğundan normal görüyorum bu kalabalıkları. S harflı tanıdığın var mı bilmiyorum, temiz birisine benziyor, aranızda bir husumet bir anlaşmazlık varsa o hallolacak...

teşekkür ederim. s harfi tanıdığım var. bir anlaşmazlık yaşıyorum. düzelmesini bekliyorum. yıldırım gibi bir haber kötü haber mi. beklediğim bir haber var. umarım kötü değildir. düşmanım kim bilmiyorum. erkek mi ? üstte de falım vardı. ona da yorum yapabilir misin ? rica etsem.

Çok anladığımdan değil canım, görünce bir bakayım yorumlayabilirsem yorum yazarım dedim.
Bunlar çıktı benden :)

Alacağın haberin "yıldırım gibi olacak" dememdeki sebep çok ani, birden bire duyacağın birşey olması.
Kötü veya iyi olacak, o konuda birşey diyemiyorum, ama şaşıracaksın.
Biraz acele bir haber, beklediğin haberle aynı mıdır bilemiyorum...

Düşmanın bir erkek, ardında da tıknaz (kısa boylu) bir kadın var, onu destekleyen ve yöneten diyeyim...
Kadın o kadar net görülüyor ki, tesettürlü, hatta pardesü tarzı üst kıyafeti kullanan birisi.
Tabiri caizse, geniş kalçalı, biraz kilolu fakat kilosunun çoğu kalçada.
Armut vücut tipine sahip yani...

Fazla detaylı oldu sanırsam Duyan falcı sanacak

Benimde canım çekti bende mi bir fal kapasam kendime ne

Bir de S harfinde olan kişi ince uzun boylu birisi mi? :44:

s harfinde ki düşman değil de mi ? çok kavga ettik. biraz ondan korkuyorum. diğer erkek kim hiç bilmiyorum. geniş kalçalı kadın kim acaba.tesettürlü biri. çıkaramadım. çok merak ettim. Allah kötülerden uzak etsin. yorumların için çok teşekkür ederim. ağzına yüreğine sağlık.

Anladım canım... Yok S harfi temiz birisi, aranızdaki tartışma hallolacak... Aranızdaki sorun kalkacak yani..
Uzun boylu gördüm bende o yüzden teyid etmek için sordum canım
Çok faldan anlamam ama arada sıra göz attığım olur, hazır bir gözüm değmişken bakayım dedim

Bir de S harfinde olan kişi ince uzun boylu birisi mi? :44:

teşekkür ederim cnm. çok şaşırdım. bildin. s harfinin arkasının temiz olmasına sevindim. :)

ilk fincana baktım da eli kolu uzun şeytan gibi biri var,herhalde düşmanın ama
bence erkek düşmanın var kadın değil.
seninde inancın kuvvetli yada en azından yüreğin temiz.kısmetli bereketli birisin.
fazla ayrıntıya giremiyorum :)

korktum kızlar . ne yalan söyleyim. s harfi çok kızgın bana. acaba onu falda değişik şekillerde mi görüyorsunuz. bir fotograf daha yüklesem bakar mısınız.

Bende meraklandım benimde bi lafıma bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…