Kahve Falıma Bakar mısınız ?

Falında, burnu uzun ve çenesi uzun bir erkek figürü çıkmış. Genelde bu kişinin zaten bu özellikleri senin dikkatini çekiyor. Bu adam her kimse eşi tarafından aldatılıyor olabilir. Çünkü eşi kalçadan toplu fakat şişman olmayan, göğüsleri belirkgin, uzun boyunlu bir kadın. Başka bir erkeğin boynuna sarılmış.

Söylemek istemedim ama, hoş görmediğim bir çarşaflı kadın var. Bu çift ile aralarında gibi sanki.

Sen bir dilek dilemişsin, üzerinden baya bir zaman geçmiş fakat o dilein gerçekleşecek. Hatırlamayabilirsin bu dileğini çünkü baya olmuş. Sanki umudunu kesmişsin “aman bo şver nolursa olsun” demişsin. Ama gerçekleşince çok sevineceksin.

Bir kısmetin var, yakında sayıılır. Ama kısmet derken parayı kast ediyorum veya yeni bir işte olabilir bu.. Uzun boylu, düzgün yapılı birisi var, sen bu kişiden ya hoşlanıyorsun ya da sevdiğin birisi. Ondan saklanıyorsun devamlı. Saklanmayı bırak derim, herşeyi akıoşına bırak. Çünkü karşındaki insan iyi birisi. En az kendin kadar. Sıkıntıda olan bir yakının var, eline bir para geçtikten sonra rahatlayacak o tanıdığın. Biraz darda kalmış hem maddi hem manevi anlamda fakat bu eline geçecek olan para onu rahatlatacak.

2 erkek var, bir konu hakkında yoğunlaşmışlar ama temiz hayırlı bir konu. Hane içinde çatırdayacak bir konu olacak. Bu biraz canınızı sıkacak ve kalabalıkları kapsayacak birşey. İnşallah hayırlısı olur diyorum...

Çok karmaşa içerisindesin sende. Biraz kararlarında kararsızlık var, ne yapmak istediğine karar veremiyor gibisin. Bir işin var beklediğin, fakat her şeye takılıyor. Tam oldu diyecekken başka birşey çıkıyor. Ama temiz, biraz sabır gerektirecek o kadar. Önü açık, olacak fakat senin biraz sabrını zorlayacak. B harfinde birisi var, onunla ilgili haber alacaksın yakın zamanda. Bir devlet dairesi ile işin olabilir. Çok yakın bir zamanda değil ama, çok uzakta da değil.

Resimler büyütülebilir boyutta olmadığı için ancak uzaktan gördüğüm kadarı ile yanıt vereceğim canım.

Senin etrafında binbir oyun çeviren fakat çok sempatik biri var. Samimi buluyorsun arkadaşını ama biraz dikkat etmende fayda var.
Ne olacağını kestiremiyorum ama pek hayırlı davranışlarda veya hareketlerde bulunmayacak. Tedbirli olmaktan zarar gelmez.
Bir işinin olmasını istiyorsun, fakat o kadar ittire kaktıra gidiyor ki, sıkılmışsın. Biraz bu meseleyi rafa kaldır derim.
Daha olmasına mühlet var, o yüzden şimdilik kenarda kalsın.

Çok nazara geliyorsun, etrafında kötü niyetliden çok iyi niyet nazarı besleyenler var.
Kendine dikkat et. Sevilen birisin ama, nazarlardan korkarım ben şahsen.
Kısmetlisin, çok sıkıntı keder yok hayatında, fakat parça parça ödemelerin var.
Bu ara biraz maddiyatına dikkat etmende fayda var.
Bir anahtar var, her zaman ev araba demek değildir bu. Belki yeni açılacak bir kapı, bir fırsat olabilir senin için.
İş değişikliği düşünüyor musun veya mekan değişikliği?

Sevmediğin biri ile ağız dalaşına gireceksin. Sinirlerine hakim olman gerekecek biraz.
İstemediğin lafların sonucunda, istemediğin hareketlerle karşılaşabilirsin.
Her ne kadar konuda haklı olsanda, haksız pozisyonuna düşeceksin gibi.
Dikkat et bu konuda, sana zararı dokunacak birisi.

teşekkürler
bana maıl adresini verir misin sanabu resimlerin büyültülebilecek hallerini göndermek isterim arada da yeni kahve resimleri göndermek isterim müsait olursan bakarsın olur mu?

hisleri kuvvetli olan arkadaşlarım anlayan arkadaşlarım bi benim kahveciğimede yorum yapın ya :))

Özel mesaj atamıyorum o yüzden cevap verememiştim sana şimdi bakabilirim, ama hislerim pek kuvvetli değildir :)
4 kişilik bir aile var haneleri çok ferah. Sağlam ilişkileri güçlü bağları olan bir aile. Karşına çıkan bir fırsat var sen görmezden gelmeye çalışıyorsun ama o fırsat ısrarla sana geliyor. Kulak vermen iyi olacak sanırım. Yapılı bir erkek görünüyor temiz bir insan.
Düşündüğün bir aşk var. Karamsar görünüyorsun kendi içinde ama aslında karamsar olmaman gerekiyor etrafı çok aydınlık çıkmış.
Umarım mutlu eder yorumlarım :)

gördüklerinide yazsan olurdu canım hele şükür birisi cıktı ya cok teşekkürederim ya mutlu mesut oldum ki düşündüğüm aşk derken canım yeni birisiyle yeni bir aşk mı ? yeni ayrıldım sözlümden buarada daha dogrusu ben ayrılmadım o ayrıldı .s

yeni birisi mi yoksa ayrıldığın kişi mi bilmiyorum canım. kendin karanlıkta çıkmışsın ama etrafın aydınlık. belki de ayrılık senin geleceğin için daha iyiymiştir. ya da aranız düzelecektir o yüzden etrafın aydınlık çıkmıştır. hep mutlu olursun umarım

teşekkürederim canım cok sağolasın umarım bende mutlu olurum herkez mutlu olsun :)

cnm bi yerden bi yere geçiş yapıcaksın, seni başının üstünde taşıyan biri var ona dikkat et bu aralar tartışabilirsiniz araya bi kopukluk girebilir, almak istediğin iki parça bişey var onlardan birini yakın zamanda alıcaksın ama daha diğerinin zamanı var, bi derdin olmuş ama yavaş yavaş sıkıntılarından kurtulmuşsun, küçük şeyleri çok mu kafanı takıyosun eğer öyleyse benden tavsiye olsun boşuna üzme kendini, kalabalık bi ortama giriceksin orda çok sevdiğin belkide uzun zamandır görmediğin biriyle görüşüceksin, kafana çok taktığın bi konu var sürekli aynı şeyi düşündüğün o konudan kurtulucaksın o konu açığa çıkıcak benden bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…