[ı]resimler büyütülebilir boyutta olmadığı için ancak uzaktan gördüğüm kadarı ile yanıt vereceğim canım.
Senin etrafında binbir oyun çeviren fakat çok sempatik biri var. Samimi buluyorsun arkadaşını ama biraz dikkat etmende fayda var.
Ne olacağını kestiremiyorum ama pek hayırlı davranışlarda veya hareketlerde bulunmayacak. Tedbirli olmaktan zarar gelmez.
Bir işinin olmasını istiyorsun, fakat o kadar ittire kaktıra gidiyor ki, sıkılmışsın. Biraz bu meseleyi rafa kaldır derim.
Daha olmasına mühlet var, o yüzden şimdilik kenarda kalsın.
çok nazara geliyorsun, etrafında kötü niyetliden çok iyi niyet nazarı besleyenler var.
Kendine dikkat et. Sevilen birisin ama, nazarlardan korkarım ben şahsen.
Kısmetlisin, çok sıkıntı keder yok hayatında, fakat parça parça ödemelerin var.
Bu ara biraz maddiyatına dikkat etmende fayda var.
Bir anahtar var, her zaman ev araba demek değildir bu. Belki yeni açılacak bir kapı, bir fırsat olabilir senin için.
Iş değişikliği düşünüyor musun veya mekan değişikliği?
Sevmediğin biri ile ağız dalaşına gireceksin. Sinirlerine hakim olman gerekecek biraz.
Istemediğin lafların sonucunda, istemediğin hareketlerle karşılaşabilirsin.
Her ne kadar konuda haklı olsanda, haksız pozisyonuna düşeceksin gibi.
Dikkat et bu konuda, sana zararı dokunacak birisi.
[/ı]
hisleri kuvvetli olan arkadaşlarım anlayan arkadaşlarım bi benim kahveciğimede yorum yapın ya :))
Özel mesaj atamıyorum o yüzden cevap verememiştim sana şimdi bakabilirim, ama hislerim pek kuvvetli değildir :)
4 kişilik bir aile var haneleri çok ferah. Sağlam ilişkileri güçlü bağları olan bir aile. Karşına çıkan bir fırsat var sen görmezden gelmeye çalışıyorsun ama o fırsat ısrarla sana geliyor. Kulak vermen iyi olacak sanırım. Yapılı bir erkek görünüyor temiz bir insan.
Düşündüğün bir aşk var. Karamsar görünüyorsun kendi içinde ama aslında karamsar olmaman gerekiyor etrafı çok aydınlık çıkmış.
Umarım mutlu eder yorumlarım :)
gördüklerinide yazsan olurdu canım hele şükür birisi cıktı ya cok teşekkürederim ya mutlu mesut oldum kidüşündüğüm aşk derken canım yeni birisiyle yeni bir aşk mı ? yeni ayrıldım sözlümden buarada daha dogrusu ben ayrılmadım o ayrıldı .s
yeni birisi mi yoksa ayrıldığın kişi mi bilmiyorum canım. kendin karanlıkta çıkmışsın ama etrafın aydınlık. belki de ayrılık senin geleceğin için daha iyiymiştir. ya da aranız düzelecektir o yüzden etrafın aydınlık çıkmıştır. hep mutlu olursun umarım
Eki Görüntüle 479641 Eki Görüntüle 479652 Eki Görüntüle 479651 Eki Görüntüle 479650 Eki Görüntüle 479649 Eki Görüntüle 479648 Eki Görüntüle 479647 Eki Görüntüle 479646 Eki Görüntüle 479645 Eki Görüntüle 479644 Eki Görüntüle 479643 Eki Görüntüle 479642 Eki Görüntüle 479640 Eki Görüntüle 479653
hisleri kuvvetli olan arkadaşlarım anlayan arkadaşlarım bi benim kahveciğimede yorum yapın ya :))